MysticVezonTR Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.540 25 Eylül 2023 #1 Genellikle kaybolmasını istemediğim dosyaları taşıyabilmek için ya da büyük dosyaları çıktıya yollamak için kullanmayı düşünüyorum. Aktarım hızı düşük olmayan ve kolay bozulmayacak USB flash bellek önerirseniz sevinirim.
Genellikle kaybolmasını istemediğim dosyaları taşıyabilmek için ya da büyük dosyaları çıktıya yollamak için kullanmayı düşünüyorum. Aktarım hızı düşük olmayan ve kolay bozulmayacak USB flash bellek önerirseniz sevinirim.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 25 Eylül 2023 #2 Amazon.com.tr 20 TL daha çıkılabiliyorsa bu bana göre en iyisi. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Çıkılamazsa bunları alabilirsiniz.
Amazon.com.tr 20 TL daha çıkılabiliyorsa bu bana göre en iyisi. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Çıkılamazsa bunları alabilirsiniz.
MysticVezonTR Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.540 25 Eylül 2023 #3 576864 dedi: Amazon.com.tr 20 TL daha çıkılabiliyorsa bu bana göre en iyisi. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Çıkılamazsa bunları alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Marka ve GB farkı dışında aralarında ne fark var tam olarak?
576864 dedi: Amazon.com.tr 20 TL daha çıkılabiliyorsa bu bana göre en iyisi. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Çıkılamazsa bunları alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Marka ve GB farkı dışında aralarında ne fark var tam olarak?
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 25 Eylül 2023 #4 MysticVezonTR dedi: Marka ve GB farkı dışında aralarında ne fark var tam olarak? Genişletmek için tıkla... SanDisk tarafında işler biraz daha iyi. Kingston da kullandım bütçeye göre tercih edilebilir. Az fark var. Yazma okumada değişiklik olabilir.
MysticVezonTR dedi: Marka ve GB farkı dışında aralarında ne fark var tam olarak? Genişletmek için tıkla... SanDisk tarafında işler biraz daha iyi. Kingston da kullandım bütçeye göre tercih edilebilir. Az fark var. Yazma okumada değişiklik olabilir.