150 TL'ye Wi-Fi adaptör tavsiyesi

Makaleler
1
Yer
Tekirdağ
Maksimum 150 liraya standart bir modemden iki üç oda mesafeden çekecek, oyun oynarken ek pinge ve hız düşüşüne sebep olmayacak bir USB Wi-Fi adaptör arıyorum. Geçen gün mahalledeki bir bilgisayarcıdan aldım 16Mbit interneti 3 Mbit olarak taşıdı bilgisayara, iade ettim. Böyle bir sorun olmasın yeterli. Kullanan kişiler tavsiye verirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaliteli denebilecek bir markanın o fiyat bandındaki ürününü kullandım, 1 mbps bile taşımakta zorlanıyordu. Üst fiyat bandında performanslar nedir bilmiyorum ama ben hiç memnun kalmamıştım.

Benim tavsiyem Wi-Fi sinyal genişletici alınması. Yine aynı fiyatlarda bu tarz ürünler mevcut. Kendim ethernet girişi olan bir Wi-Fi genişletici kullanıyorum, şuanda çok memnunum. Tabi ondan daha basiti, eğer telefonunuz interneti yeterli çekiyorsa, telefonun internetini USB üzerinden paylaşmanız.

Benim pc ile salondaki modem arasında yaklaşık 10 metre, 3 kalın duvar ve kedilerden dolayı kapalı kapılar var. Bu konuda çok fazla ürün denedim ve sıkıntı yaşadım. Şu an kullandığım ve inanılmaz memnun kaldığım bir ürünü tavsiye edebilirim: TP-LINK T4U
Ethernet kablosuyla 90Mbit hız alırken, bu ürünle minimum 80 alıyorum ki gayet iyi bir kayıp aradakı onca engele rağmen. Ayrıca online ve bazen rekabetçi oyunlar oynarken de sıfır lag spike veya dalgalanma yaşıyorum.
Letgo sahibinden gibi yerlerde 300-400 bandında satılıyor fakat çok bilinen ve satılan bir ürün olmadığı için pazarlıkla daha uyguna alabilirsin. Bu ürün dışında 800 lira bandına kadar alacağın her üründe sorun yaşayacaksın emin olabilirsin :)

Bilgisayarım masaüstü ve evimde Vodafone çekmiyor, taahütümden dolayı geçiş yapamadığından mobil veri kullanamıyorum. O yüzden şu anlık en mantıklı seçenek kablo çekmek gibi duruyor. Teşekkürler yardımcı olduğunuz için.

Evet, ana modeme Wi-Fi ile bağlanır; buna kablo takıp bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz.

Linkteki modeli hiç duymadım,

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı