150 TL'ye Wifi Adaptör Önerileri

Giyuchi

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Elektrik-Elektronik Müh.
Merhaba 6 yildir kablolu internet kullanıyorum. Bu senenin yarisini internet sorunları ile boğuşarak geçirdim. Bu sorunda tanimlanamayan ağ hatasi. Zaten çoğu Win7 kullanıcisi bu sorundan muzdarip. Arkadaş tavsiyesi ile Wifi adaptörleri ogrendim. Bugün bir araştırma yaptim. Fiyatlar 40-150 TL civari geziyor. Bu sene internet sorunlarına tonla para döktüğüm için pek pahalı bir şey alamayacağım. Mikro TP-Link USB adaptör 40 TL idi. Bunu satan adam evin her yerinden çeker dedi. Birde antenli USB bellek seklindeki adaptorde 40 TL. Bu cihaza da ceker dediler. Sonra ise bunun 2 tellisini tavsiye ettiler. Ne kadarki doğru ne kadari satis taktiği bilemiyorum.

Evimiz 2 katli benim bilgisayarim üst katta, modem alt katta. iPad mini 2-3 diş, mebin dandik GM tabi 1-2 diş çekiyor. Ayrıca modem markasi Airties.
Benim amacim sadece internete bağlanmak degil. Çoğu genç gibi bende online oyun hastasiyim. İleride baglanti kopmalari yasarsam kafayi yiyeceğini biliyorum. Acaba bu konu hakkındaki düşünce görüş ve önerilerinin var midir? Belirtirseniz sevinirim. Zaten öğrendiğim kadarıyla bu cihazlar sinyali güçlendirmek içinmiş. Birde internetimde yavaşlama olur mu, olursa ne kadar olur? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı