Sakin olun hocam.Rotring 600 kalemim yere düşme ve başarısız tamir sonucu cehennemin dibine gitti, fiyatların da aya çıkması sebebiyle sinir krizi geçiriyorum.
150TL'ye kadar kalem önerilerinizi bekliyorum, illa 150'ye dayandırmanıza gerek yok, daha ucuz modellere de açığım. O sebeple o bütçeye kadar olan kalemlerden ne olursa(tabii iyi olanlardan) önerirseniz sevinirim.
Aklımda sh 300 var fakat tasarım rezalet ötesi, mono graph serisi 100'lerin üstünde geziyor hala sanırım.
Bütçeyi aşamayacağım bir de Allah'ın cezası kargoya 30TL daha verince sinirim bozulacak zaten.
Şimdiden teşekkürler.
Hocam tek saniyede 400tl çöpe gitti bence sakin olmamam daha mantıklı
Scrikss Matri-X 0.7 mm Versatil Kalem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Scrikss Matri-X 0.7 mm Versatil Kalem fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Scrikss Matri-X 0.7 mm Versatil Kalem özelliklerini incele, 105,34 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bu kalemlerden öneririm aralarında dağlar kadar fark yok hangisinin tasarımı daha çok hoşunuza giderse onu alın.
Rotring Rapid kesinlikle öneriyorum.Rotring 600 kalemim yere düşme ve başarısız tamir sonucu cehennemin dibine gitti, fiyatların da aya çıkması sebebiyle sinir krizi geçiriyorum.
150TL'ye kadar kalem önerilerinizi bekliyorum, illa 150'ye dayandırmanıza gerek yok, daha ucuz modellere de açığım. O sebeple o bütçeye kadar olan kalemlerden ne olursa(tabii iyi olanlardan) önerirseniz sevinirim.
Aklımda sh 300 var fakat tasarım rezalet ötesi, mono graph serisi 100'lerin üstünde geziyor hala sanırım.
Bütçeyi aşamayacağım bir de Allah'ın cezası kargoya 30TL daha verince sinirim bozulacak zaten.
Şimdiden teşekkürler.
Rotring Rapid 0.7 mm Versatil Kalem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rotring Rapid 0.7 mm Versatil Kalem fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Rotring Rapid 0.7 mm Versatil Kalem özelliklerini incele, 124,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Boyası çok hızlı soyuluyor ve koku yapıyor. Sistemi de sağlam değil.
Rotring Rapid kesinlikle öneriyorum.
Kalemi 8 yaşımdan beri kullanıyorum kalemin rotring yazısı silinmesi harici sapa sağlam. Dandik bir kalem görüntüsü veriyor olabilir ancak çok kaliteli ve dayanıklı bir kalem. Yazıyı güzelleştiriyor.
Hocam bir daha kalemimin ucunun kırılmasını istemiyorum
Scrikss Matri-X 0.7 mm Versatil Kalem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Scrikss Matri-X 0.7 mm Versatil Kalem fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Scrikss Matri-X 0.7 mm Versatil Kalem özelliklerini incele, 105,34 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bu kalemlerden öneririm aralarında dağlar kadar fark yok hangisinin tasarımı daha çok hoşunuza giderse onu alın.
Rapid 0.5 düşünebilirim hocam, aklımda vardı teşekkürler.Rotring Rapid 0.7 mm Versatil Kalem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rotring Rapid 0.7 mm Versatil Kalem fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Rotring Rapid 0.7 mm Versatil Kalem özelliklerini incele, 124,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Boyası çok hızlı soyuluyor ve koku yapıyor. Sistemi de sağlam değil.
500 ve 600 kadar asil gözükmediği için almamıştım, savaştan çıkmış piyadeye dönüyorlar uzun kullanımda ama yay dışı eskimiyor meretler.Rotring Rapid kesinlikle öneriyorum.
Kalemi 8 yaşımdan beri kullanıyorum kalemin rotring yazısı silinmesi harici sapa sağlam. Dandik bir kalem görüntüsü veriyor olabilir ancak çok kaliteli ve dayanıklı bir kalem. Yazıyı güzelleştiriyor.
Kendim deneyimledim normalde kullansan hızlı soyuluyor.Hocam kalemin canını çıkartacak kadar sert kullanılmazsa pek bir şey olmaz.
Malesef öyle işaret parmağının bir kısmını ağrıtıyor bir süre sonra ancak yazarken çoğu kaleme göre daha rahat yazıyorsun.Hocam kalemin canını çıkartacak kadar sert kullanılmazsa pek bir şey olmaz.
Hocam rotring çizim yaparken parmak ağrıtıyor.