Sistemimi Technopat'ın uygun bütçeli sistem toplama rehberi ile toplamıştım. Fakat o günden bugüne istediğim oyunları oynamada sıkıntı yaşıyorum. Ayrıca amatör bir şekilde video kurgulama ile uğraşıyorum. Sistem çok yavaş kalıyor. Sistemin özellikleri:
Günümüz oyunlarını oynayabilecek şekilde yükseltmek istiyorum. Yükseltmekten kastım anakart ve işlemci değiştirmek istiyorum. Bu iş için harcayabileceğim bütçe en fazla 1500-1600 TL arası. Bana sıkıntı yaratmayacak OC ile uğraştırmayacak ve en önemlisi darboğaz yapmayacak sistem istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Ha bu arada unutmadan bayramınızı kutlarım.
- -Intel Pentium G3258 (Overclock ile 4.3'e yükseltildi.)
- -Asus R9 270X 2 GB Ekran Kartı
- -Asus H81M-PLUS Anakart
- -Ekstra işlemci soğutucusu
- -8 GB Ram (tekli)
- -COOLER MASTER RC-K380 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
Günümüz oyunlarını oynayabilecek şekilde yükseltmek istiyorum. Yükseltmekten kastım anakart ve işlemci değiştirmek istiyorum. Bu iş için harcayabileceğim bütçe en fazla 1500-1600 TL arası. Bana sıkıntı yaratmayacak OC ile uğraştırmayacak ve en önemlisi darboğaz yapmayacak sistem istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Ha bu arada unutmadan bayramınızı kutlarım.
Son düzenleyen: Moderatör: