Merhaba. Bütçem 1500-1600TL civarı. Piyasada biraz araştırma yaptım ve VXE R1 modelini almayı düşünüyordum fakat sonradan yine ATK'nin olan ve yeni çıkarmış olduğu A9 serisini gördüm. A9 Plus ve VXE R1 aynı fiyat bandında. Shape olarak GPX kopyası olduğu için VXE R1 modelinden daha çok beğendim açıkçası. Fakat aklıma takılan birkaç şey var. R1 zaten uzun süredir tavsiye ediliyor ve kullanıcı deneyimi açısından yeterince bilgiye sahibiz ve herhangi bir sorun yok gibi. Kullanan herkes memnun. Fakat A9 Plus yeni çıktığı için ve kullanıcı deneyimi hakkında, kronik sorunları var mı gibi bilgilere henüz sahip olmadığımız için biraz tereddüt ediyorum. Ayrıca mcu hakkında da pek bilgim yok. Sizce ne yapmalıyım. A9 Plus satın alan, kullanan ya da internette daha fazla araştırıp diğer forumlardan falan bilgi edinen varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Ayrıca bir detay dikkatimi çekti, ATK gears resmi sitesinden baktığımda VXE R1 modelinin yeni çıkan A9 Plus'taki hisilicon nearlink mcu opsiyonlu hali de satışa sunulmuş. Ve ek olarak sitede VXE R1 modeli 29 dolarken A9 Plus modeli 40 dolar. Yani Türkiye satış fiyatı aynıyken global satış fiyatları arasında fark var ve A9 Plus daha pahalı. Daha pahalı olması da bana acaba malzeme olarak daha kaliteli midir sorusunu sordurdu. Çünkü A9 Plus özel buz hissi veren kaplamaya sahip ve kutusundan grip tape çıkıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: