1500-1600 TL FX 8300 GTX 750 Ti Sistem Toplama

Koray_

Hectopat
Daha fazla  
  • İşlemci: AMD FX-8300 8M 3.3 GHz AM3+
  • Anakart: Asus M5A78L-M LX3 D3 1866Mhz uATX
  • RAM: Corsair Vengeance 8 GB (2x4GB) DDR3 1600 MHz
  • HDD: Toshiba 1 TB 32 MB 7200 RPM
  • Ekran Kartı: Asus GTX 750 Ti OC 2 GB GDDR5 128 Bit (GTX750TI-OC-2GD5)
  • Kasa: Aerocool GT Black Edition 500W, 2x USB 2.0, 1 Fanlı, Mid-Tower Siyah Kasa
Bu sıstem nasıl olmus fıkırlerınızı alabılır mıyım? Bır de uyumluluk sorunu cıkar mı? Cevaplarsanız çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amd yerine Intel tercih etmelisiniz. Benim tavsiyem i5 6402p.

aynı sistemin bi benzeri bende var anakartım msi 970a-g43 sende ondan al bende 10 numara olur.
anakartıda g43 koyarsan kasalarımız aynı olur :S

Eğer bekleyebilirseniz RX 480 çıkacak. Eğer beklemek istemiyorsanız da bu sistemi almayın. Çünkü eski mimarili AMD işlemci almak performansınızı düşürür.

Vatan'dan alınacak ise şöyle bir sistem olabilir:

Vatan'dan alınacaksa bundan daha iyisi olmaz.

aynı sistemin bi benzeri bende var anakartım msi 970a-g43 sende ondan al bende 10 numara olur.
anakartıda g43 koyarsan kasalarımız aynı olur :S
ben bu sistemle oyunlarda rahat performans alabılırmıyım ? anakartı arttırdıgımda butce de artıyor cunku ?

bu sistemi alıcak olsam fps oranında sorun olur mu cunku fx 8300 gercekten iyi bir performansa sahip , diger konu ıse vatan gercekten cok pahalıya satıyor ordan toplanmaz bence

kardeş benim sistemde gta 5 te msaa yı kapayınca 60 fps oluyor. Sniper elite 3 ü highte açıyor deneyimlerim bukadar. fiyat-Performans İstiyosan benim sistemim ideal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…