1500-1600 TL klavye önerisi

gagistik

Zeptopat
Klavye almam lazım. Ses falan umurumda değil. %100 olsa iyi olur çünkü laptopta öyle alıştım. Çok pahalı olmazsa güzel olur. 1000 civarları bütçem var. Maksimum 1500-1600'lere çıkabilirim. Ama daha ucuza güzel varsa onu da alabilirim oyun oynayacağım 2 türlü de oyun oynuyorum FPS de hikayeli de.

Hocam yanıt için teşekkür ederim. Güzelmiş, önerebileceğin Türkçe klavye var mı peki.

Hocam bir de çok anlamıyorum ben % ifadesi ile belirttikleri klavye boyutu ile mi ilgili yoksa bulunan tuşlarla mı mesela örnek olarak %60'larda ok tuşları vb. yokken %100'lerde olması gibi.

Hocam yanıt için teşekkür ederim. Güzelmiş, önerebileceğin Türkçe klavye var mı peki.
Rica ederim, bu fiyatlarda maalesef adam akıllı Türkçe klavye yok. Türkçe tuşlar için keycaps alabilirsiniz.

Hocam bir de çok anlamıyorum ben % ifadesi ile belirttikleri klavye boyutu ile mi ilgili yoksa bulunan tuşlarla mı mesela örnek olarak %60'larda ok tuşları vb. yokken %100'lerde olması gibi.
Oyuncular tarafından genellikle kullanılmayan tuşlar çıkarılarak klavye boyutu küçültülüyor. %60'ta F tuşları, yön tuşları ve numpad olmaması gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı