Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar, bu konuda çok düşük bütçeli arkadaşlarımız için bir sistem toplayacağım. Sistem uzay montaj bir sistem olacak kasası olanlar koyar ama olmayanlar ileride alabilirler. Burada ki amacımız minimum düzeyde masraf harcamamız. RAM olarak 2x4GB önerdim APU′nun mantığı Dual Channel zaten daha fazla performans alabilmek için. SSD yerine SATA 3.0 HDD önerdim bütçeyi minimum düzeyde tutmak için. PSU olarak da kaliteli bir şey önermeye çalıştım
.
www.akakce.com
www.akakce.com
RAM 2 tane; Crucial 4GB 2400mhz CL17 DDR4 Ram (CT4G4DFS824A)
www.n11.com
www.teknobiyotik.com
Bu fiyat bandında sistem toplamak isteyenler için umarım yardımcı olmuşumdur
.

AMD Athlon 3000G Çift Çekirdek 3.5 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Athlon 3000G Çift Çekirdek 3.5 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Athlon 3000G Çift Çekirdek 3.5 GHz İşlemci özelliklerini incele, 1.439,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Gigabyte GA-A320M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gigabyte GA-A320M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.

Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.

Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) | Teknobiyotik
AeroCool VX PLUS 500W 38A Güç Kaynağı AeroCool VX PLUS 500 Güç Kaynağı ile Sisteminiz için Gereken Güce Sahip Olun! AeroCool VX PLUS 500 ile Sisteminize Gereken Gücü Verin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan AeroCool; 500W' segmentinde ses getirecek bilgisayarınızın yeni güç...