M Mehmet Demirr Megapat Katılım 16 Temmuz 2017 Mesajlar 527 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #11 egemebb dedi: M3 Pro kesinlikle alınır. Genişletmek için tıkla... üstte de alınmaz yazılmış ama
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.247 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2025 #12 Mehmet Demirr dedi: Üstte de alınmaz yazılmış ama Genişletmek için tıkla... Niye alınmazmış sebebi ile yazsın bakalım. Gayet kaliteli güzel mouse.
Mehmet Demirr dedi: Üstte de alınmaz yazılmış ama Genişletmek için tıkla... Niye alınmazmış sebebi ile yazsın bakalım. Gayet kaliteli güzel mouse.
M Mehmet Demirr Megapat Katılım 16 Temmuz 2017 Mesajlar 527 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #13 egemebb dedi: Niye alınmazmış sebebi ile yazsın bakalım. Gayet kaliteli güzel mouse. Genişletmek için tıkla... Kullandığın mouse mi peki ona göre M3 pro alma düşüncem var.
egemebb dedi: Niye alınmazmış sebebi ile yazsın bakalım. Gayet kaliteli güzel mouse. Genişletmek için tıkla... Kullandığın mouse mi peki ona göre M3 pro alma düşüncem var.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.247 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2025 #14 Mehmet Demirr dedi: Kullandığın mouse mi peki ona göre M3 Pro alma düşüncem var. Genişletmek için tıkla... M3 Pro zamanında kullandım, şu an elimde yok yaklaşık 1 yıl önce almıştım. Sorun yaşamamıştım başka mouseler alınca sattım.
Mehmet Demirr dedi: Kullandığın mouse mi peki ona göre M3 Pro alma düşüncem var. Genişletmek için tıkla... M3 Pro zamanında kullandım, şu an elimde yok yaklaşık 1 yıl önce almıştım. Sorun yaşamamıştım başka mouseler alınca sattım.
M Mehmet Demirr Megapat Katılım 16 Temmuz 2017 Mesajlar 527 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #15 egemebb dedi: M3 Pro zamanında kullandım, şu an elimde yok yaklaşık 1 yıl önce almıştım. Sorun yaşamamıştım başka mouseler alınca sattım. Genişletmek için tıkla... Başka önerebileceğin modeller var mı?
egemebb dedi: M3 Pro zamanında kullandım, şu an elimde yok yaklaşık 1 yıl önce almıştım. Sorun yaşamamıştım başka mouseler alınca sattım. Genişletmek için tıkla... Başka önerebileceğin modeller var mı?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.247 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2025 #16 Mehmet Demirr dedi: Başka önerebileceğin modeller var mı? Genişletmek için tıkla... Sc680 alabilirsin onun dışında bu bütçede, ancak donanım olarak m3 pro daha iyi.
Mehmet Demirr dedi: Başka önerebileceğin modeller var mı? Genişletmek için tıkla... Sc680 alabilirsin onun dışında bu bütçede, ancak donanım olarak m3 pro daha iyi.
M Mehmet Demirr Megapat Katılım 16 Temmuz 2017 Mesajlar 527 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #17 egemebb dedi: Sc680 alabilirsin onun dışında bu bütçede, ancak donanım olarak m3 pro daha iyi. Genişletmek için tıkla... ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse bu modelle m3 pro kıyaslanırsa hangisi tercih olur çünkü mcu ve sensörleri aynı
egemebb dedi: Sc680 alabilirsin onun dışında bu bütçede, ancak donanım olarak m3 pro daha iyi. Genişletmek için tıkla... ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse bu modelle m3 pro kıyaslanırsa hangisi tercih olur çünkü mcu ve sensörleri aynı
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.247 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2025 #18 Mehmet Demirr dedi: ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse bu modelle M3 Pro kıyaslanırsa hangisi tercih olur çünkü mcu ve sensörleri aynı Genişletmek için tıkla... Mcu ve sensörleri aynı değil ki? ATK A9'da hisilicon var M3 Pro'da nordic. Nordic çok daha iyi. Ayrıca A9 leş model. İnceleme: ATK A9 alınır mı?
Mehmet Demirr dedi: ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse bu modelle M3 Pro kıyaslanırsa hangisi tercih olur çünkü mcu ve sensörleri aynı Genişletmek için tıkla... Mcu ve sensörleri aynı değil ki? ATK A9'da hisilicon var M3 Pro'da nordic. Nordic çok daha iyi. Ayrıca A9 leş model. İnceleme: ATK A9 alınır mı?
M Mehmet Demirr Megapat Katılım 16 Temmuz 2017 Mesajlar 527 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #19 egemebb dedi: Mcu ve sensörleri aynı değil ki? ATK A9'da hisilicon var M3 Pro'da nordic. Nordic çok daha iyi. Ayrıca A9 leş model. İnceleme: ATK A9 alınır mı? Genişletmek için tıkla... Haklısın A9 Ultranın MCU nordic. o zaman m3 pro almak daha mantıklı.
egemebb dedi: Mcu ve sensörleri aynı değil ki? ATK A9'da hisilicon var M3 Pro'da nordic. Nordic çok daha iyi. Ayrıca A9 leş model. İnceleme: ATK A9 alınır mı? Genişletmek için tıkla... Haklısın A9 Ultranın MCU nordic. o zaman m3 pro almak daha mantıklı.