1500-1700 TL Arası Sistem Tavsiyesi

HakanDogan

Kilopat
Bu tarz bir bütçesi olan kişiler ilerde HDD, ekran kartı da ekleyebilirler. Onun dışında bu bilgisayar da CS:GO, ETS2, Minecraft, Zula, PUBG Mobile, LOL gibi fazla performans gerektirmeyen oyunlar rahatlıkla oynanabilir. Onun dışında GTA 5, Apex, PES, FIFA, Rainbow gibi birçok fazla performans gerektiren oyunları düşük ayarlarda kasmadan çalıştırabilirsiniz.

Sistem tavsiyelerimin devamı gelecek. Yorumlarınızı bekliyorum :)

Son düzenleme:
Kasa ve güç kaynağı kesinlikle alınmaz. Kasada hava akımı denen birşey yok. Güç kaynağı da zaten Allah'a emanet. Ayrıca anakart en az b350 seçilmeli.

Kasa ve güç kaynağı kesinlikle alınmaz. Kasada hava akımı denen birşey yok. Güç kaynağı da zaten Allah'a emanet. Ayrıca anakart en az b350 seçilmeli.
Bütçesi bu kadar olanlar için en iyi sistem bu. Farklı tavsiyelerde daha kaliteli parçalar kullanacağım.
Bu sistem zaten oyuncu sistemi asla değil. Arada bu tarz yeni oyunlar oynanacaksa oynatmaz diyemem. RX Vega 8 Benim laptopda ki harici kart dan güçlü. :)
(Daha güzel bir kasa buldum değiştirdim. Bir akrabamda bu kasanın aynısı var çok memnun)

Son düzenleme:
En iyi değil iyi hiç değil o tip güç kaynaklarının olduğu sistemler herzaman yanmaya mahkumdur 500 liralık sistemimde olsa gidipte abudik gubidik PSU Lara para vermem

En iyi değil iyi hiç değil o tip güç kaynaklarının olduğu sistemler herzaman yanmaya mahkumdur 500 liralık sistemimde olsa gidipte abudik gubidik PSU Lara para vermem
Katılmıyorum Bu tarz Kasaların hepsi aynı değil. Bu kasa Teknobiyotik'te tercih edilen bir kasa ve bu kasaya 1050Tİ, RX560 gibi sistemler topluyorlar(500W olanı)
Başlangıç için 8GB versiyonu gayet uygun olur daha sonra, HDD ve Ekran kartı eklenerek bu sistem daha da güçlendirilebilir.
Herkesin bütçesi 4000-5000TL lik sistemlere yetmiyor maalesef.

Orda burda topluyorlar diye merdiven altı PSU lar güvenilir olamaz . Ayrıca kendi sistemim 5.500 civarı ve 230 liralık fsp kullanıyorum 230 liralık fsp yi kimse alamayacak değil

Güç kaynağı için doğru diyorsunuz ama kasanın o kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum. Küçük boyutta o fiyata yeterli bence. Tabi alternatifler değerlendirmek gerek. Arkadaşımda Dark F40 var ve memnun. Ben de gördüm bizzat kötü de durmuyordu. Hava akışı da bu fiyat için yeterli bence. İki fanı mevcut. Benim de hoşuma giden bir kasa. PC alacak olsam bu fiyata alternatifler çok iyi olmayabiliyor. O yüzden tercihim olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı