ITheNoSI Hectopat Katılım 4 Mayıs 2018 Mesajlar 8 Makaleler 1 4 Mayıs 2018 #2 1500-1700 arası bütçem var, bana oyun bilgisayarı önerir misiniz? Link atar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2018
Rosseckx Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 2.266 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Sovngarde 4 Mayıs 2018 #3 Hazır mı olsun istiyorsunuz? Apu sistem daha mantıklı olacaktır.
ITheNoSI Hectopat Katılım 4 Mayıs 2018 Mesajlar 8 Makaleler 1 4 Mayıs 2018 #4 Rosseckx dedi: Hazır mı olsun istiyorsunuz? Apu sistem daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Kardeşim Bütçeme Göre Uygun Olan Bir bilgisayar Alacağım Parça Mı Toplasam Veya Hazır Mı Alsam. Rosseckx dedi: Hazır mı olsun istiyorsunuz? Apu sistem daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Intel i5 2.Gen 8GB Ram 1TB Hdd 4GB Ekran Kartı Masaüstü Bilgisayar : Atom Bilişim Bu bilgisayarı beğendim Bi bakarmısın ? Son düzenleme: 4 Mayıs 2018
Rosseckx dedi: Hazır mı olsun istiyorsunuz? Apu sistem daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Kardeşim Bütçeme Göre Uygun Olan Bir bilgisayar Alacağım Parça Mı Toplasam Veya Hazır Mı Alsam. Rosseckx dedi: Hazır mı olsun istiyorsunuz? Apu sistem daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Intel i5 2.Gen 8GB Ram 1TB Hdd 4GB Ekran Kartı Masaüstü Bilgisayar : Atom Bilişim Bu bilgisayarı beğendim Bi bakarmısın ?