1500-1700 TL'ye router tavsiyesi

Bende bu var 3 senedir kullanıyorum, fiyatı ucuz ve sorunsuz görevini yapıyor. Ana koridorda fişe taktım evin her yerinde çekiyor.

Sinyal güçlendirici olarak bu daha iyi.

Bende bu var 3 senedir kullanıyorum, fiyatı ucuz ve sorunsuz görevini yapıyor. Ana koridorda fişe taktım evin her yerinde çekiyor.

Bu modeli birkaç aydır kullanıyorum bazen neredeyse hiç çekmiyor çok yavaşlıyor ayrılıp asıl modeme geçiş yapmak zorunda kaldığım zamanlar oluyor. (1000 Mbps netim var)

Bu modeli birkaç aydır kullanıyorum bazen neredeyse hiç çekmiyor çok yavaşlıyor ayrılıp asıl modeme geçiş yapmak zorunda kaldığım zamanlar oluyor. (1000 Mbps netim var)
Bilmiyorum ben alalı 3 seneden fazla oluyor, herhangi bir kopma sorunu yaşamadım. 100 mbps internetim var, salona geçtiğimde sinyal güçlendiriciden bana yaklaşık 30 mbps civari internet hızı geliyor ve kesinti yaşanmıyor.

Bilmiyorum ben alalı 3 seneden fazla oluyor, herhangi bir kopma sorunu yaşamadım. 100 Mbps internetim var, salona geçtiğimde sinyal güçlendiriciden bana yaklaşık 30 Mbps civari internet hızı geliyor ve kesinti yaşanmıyor.

O zaman bana Türk Telekom'u aramak farz oldu.

Mercusys MR80X AX3000 aldım. TP-Link'in yan markasıdır. Notebook'da Intel AX201 var. İyi çekiyor. Neredeyse kablolu hızını alabiliyorum.

TP-Link Archer AX53 aldım evin her yerinden neredeyse çekiyor şu an hız kaybı 2 oda uzaklıkta yaşanıyor sadece. Mercusys de 1 port az olduğu için zaten mesh ve masaüstünü takınca tek port kalıyor o yüzden tercih etmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı