D DemonTheFallen Hectopat Katılım 8 Ağustos 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi 1500-1750 TL arası bir bütçem var. Intel Core i5 tabanlı bir sistem oluşturmak istiyorum (monitörsüz) Her şeyi ile bütün önerilerinize açığım, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Konumuz onaylanmış yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi 1500-1750 TL arası bir bütçem var. Intel Core i5 tabanlı bir sistem oluşturmak istiyorum (monitörsüz) Her şeyi ile bütün önerilerinize açığım, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Konumuz onaylanmış yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
EnesYuksel Hectopat Katılım 12 Eylül 2014 Mesajlar 334 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2015 #2 1750 TL'ye İ5 tabanlı sistem toplamanı önermem toplasan bile ekran kartından kısmak zorunda kalırsın onun yerine APU sistem toplamalısın.
1750 TL'ye İ5 tabanlı sistem toplamanı önermem toplasan bile ekran kartından kısmak zorunda kalırsın onun yerine APU sistem toplamalısın.
D DemonTheFallen Hectopat Katılım 8 Ağustos 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2015 #3 Ekran kartını şimdilik beni kurtaracak bişey seçip, zamanla değiştirebilirim.
fatihbey Hectopat Katılım 23 Haziran 2015 Mesajlar 225 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2015 #4 Buyur.