1500-1750 TL sistem toplama

AhmetcanGÜLER

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Daha önce sizler sayesinde kendime gayet yeterli bir PC toplamıştım, şimdi bir arkadaşım rica etti bu bütçe arasında sadece LOL ve CS:GO tarzı oyunlar oynamak için PC toplamak istiyor. Ben APU bir sistem dizdim kafamdan ama sizce nasıl yapmalıyız? Desteklerinizi için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba,

Daha önce sizler sayesinde kendime gayet yeterli bir PC toplamıştım, şimdi bir arkadaşım rica etti bu bütçe arasında sadece LOL ve CS:GO tarzı oyunlar oynamak için PC toplamak istiyor. Ben APU bir sistem dizdim kafamdan ama sizce nasıl yapmalıyız? Desteklerinizi için şimdiden teşekkürler.

Ben minimum şöyle bir şey toplayabildim. 2000 TL civarı tuttu.

Bu arada ürünlerin açıklamasını dikkatlice oku belki ben gözden bir şey kaçırmışımdır.

@Caner Uncu bu işi bilir. Belki daha iyisini toplarsın hocam.

@277662 Sistem iyi olmuş, arkadaşın bütçesini aşarsa mecburen işlemciden kısacak, başka kısmalık bir şey yok çünkü. Kasa ve PSU birleşik olarak benim önerim FSP CMT 110A ERN 500W olur. 500 TL'ye satılıyor, 25 lira fazla vermiş olur fakat daha kullanışlı bir kasa almış olur. Aynı şekilde Zalman S2 de tercih edilebilir.

Ekran A1lıntısı.PNG

Hocam ben böyle birşey toplamıştım işlemciden nasıl kısabilirim yada ikinci el alsam nasıl olur bu parçaları

Eki Görüntüle 517349
Hocam ben böyle birşey toplamıştım işlemciden nasıl kısabilirim yada ikinci el alsam nasıl olur bu parçaları
Temiz ikinci el bulabilirsen alınabilir. Senin attığındaki Kasa ve PSU biraz kötü hocam. Kasa iyi kötü idare edebilirde PSU kötü cidden. SSD olarak 120 GB az gelebilir Windows falan kurulsa sadece League of Legends ve CS:GO kurmalık alan kalır.
Bu arada tüm parçalar ikinci el alınacaksa 2000 TL'ye Vega 56 bulunan bir bilgisayar toplanabilir fakat biraz uğraşmak gerekir.
Mesela CPU'ya overlock, Ekran Kartına Undervolt, Vega 64 biosu atmak. Değer mi dersen değer bence. RTX 2060'a yakın diye biliyorum. Yani ikinci el toplanacaksa yeni bir konu açmalısın.

Arkadaşlar merhaba,

O bütçeyi 2000 TL yapıp 2. elde RX 570 ve R5 1600 sistem toplamanızı öneririm.

Böyle bir kasa var birde.
Hocam tam bunlara bakıyordum bende böyle birşey toplayacağım muhtemelen

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı