1500-1800 TL Sistem Tavsiyesi

Sorunu anladım. İ3 konusunda haklısınız. fx 6300 daha iyi. Klavye mouse konusundan pek anlamam ama seçtiğiniz ürünler işinizi görür. :)

Eki Görüntüle 87189
300 tl aştım ama olması gereken sistem bu. Klavyeyi dilerseniz değiştirebilirsiniz. Kulaklık gayet iyi. Klavye iş görür, rahat oyun oynarsınız. Monitör DVI bağlantılı. Eğer HD monitörü veya kasadan kısarsanız ucuza gelir. Bir de sizin için Sinerji' den toplayacağım. Daha uyguna gelir oradan.

Eki Görüntüle 87193
Bu da Sinerjiden :)
Kardesim cok sagol ama dedigim gibi 2000 tlyi gecemem bide paranin kaynagi babam oldugu icin internetten alamam :)kendisi internetten alisverise karsidirda yani mecbur vatandan toplicam klavye ve mouse ve kulaklik 200 tl monitor 300 tl kasa 1500 olmali kasa da bana daha ucuz bise yani cok kaliteli olmak zorunda degil yani rami en ucuz 8 gb kasayi en ucuz 500w lik bise secersenizde olur suan kalite benim icin ikinci planda yani birinci planda istekler dogrultusunda fiyat onemli(y) kulkligim klavyem mousem monitorum belli 500 tl tutuo. Onemli olan 1500 tl ye kasa (kusurat onemli degil):)

Bide bise sorcam Cm storm devastator mu yoksa a4 tech bloody b2100 mu cm stormun mouse hakkinda yorumlar iyi degil a4 tech inde renkleri cok karisik duruo

Beyler babam kulaklık ve mouse ve klavye ve mousepad i bütceden çıkar bayram hediyem olsun dedi yani sistem ve monitor 2000 tl olmalı ben topladım büyük ihtimalle bu sistemi alcam yardımlarınız için çok sagolun.
Ekran Görüntüsü (12).png
Ekran Görüntüsü (13).png
 
Kardeşim ben sistem hakkında artık yorum yapmıyorum.Sanırım bütün forumla kavga etcem abi İNTEL OLMASIN , ANAKART KALİTELİ OLSUN,bide ben o kasayı aldım sistemime gtx 970 ve amd fx 8350 taktım o psu yeterlimi

Bu son bu sefer kararımı verdim :)
Ekran Görüntüsü (15).png
k
Ekran Görüntüsü (17).png


Kasa çok uygun gibi geldi
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı