1500-1800 TL Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar bir sistem daha yaptım. Bu sefer R9 270X kullandım ve fiyatı 1718 TL yaptım. Klavye ve mouse aldım, sizce bu sistem nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
O soketin gelecek vaat etmediğini düşünüyorum. Intel sistem almakta fayda var.

O soketin gelecek vaat etmediğini düşünüyorum. Intel sistem almakta fayda var.
Kardeşim kararım sabittir işlemci AMD ekran kartı ileride Nvdia buna göre yardım edelim lütfen

Bu sistemi alabilirsiniz. Eğer zamanınız varsa R9 370 almanızı tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 85157
1-Zamanınız varsa ne demek oluyor?
2-Bence kasa ve güç kaynağı birleşik alınırsa daha ucuza geliyor.
3-İntel toplamıcamı sölemiştim kararım sabittir ve biraz kaliteli bir anakart istiyorum.
4-İlginiz için teşekkür ederim yardımlarınızı beklerim

Abi isteklerim şunlar 8 GB RAM olsun, AMD işlemci olsun (i3 ayarında bir şey olsa yeter), şöyle beni 1 ya da 2 sene daha idare edecek bir anakart, 1 TB sata, en az 500w'lik bir PSU'ya sahip bir kasa ve yeterli bir AMD ekran kartı. Artık Intel ve Nvidia önermekten vazgeçin kardeşim, kararım sabittir. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nedir bu AMD severliği? AMD'de o soketle gelecek beklemeyin.

@Silinen üye R9 300 serisi şu anda Vatan'da stokta yok. Başka yerlerde bulabilir misiniz bilmiyorum. Ben Vatan'da olmadığından Vatan'a gelmesini beklerseniz yani zamanınız varsa R9 370 alın demek istedim. Ayrıca bu kadar AMD işlemci istemenizin özel bir sebebi vardır umarım. Çünkü şuan AMD işlemci almak için pek bir mantık yok. i3 4170 yeterli bir işlemci. Son olarak H81M-P33 ne kadar düşük fiyatlı ve kalitesiz bir anakart gibi gözükse de şuana kadar forumda memnun kalmayan görmedim. Ayrıca MSI'dan bahsediyoruz. Casper'ın anakartları gibi sanmayın bunu lütfen. Yine de daha iyi bir anakart istiyorsanız tavsiye etmememe rağmen ekran kartından biraz kısabilirsiniz. Fakat bana kalırsa bu sistemi alın gayet yeterli.

Nedir bu AMD severliği? AMD'de o soketle gelecek beklemeyin.
Kardeşim inatla yazıyosunuz KARARIM SABİTTİR AMD bu arada madem o sokette gelecek yok kardesim bana çok pahalı olmayan bir soket önerirmisiniz

Kardeşim r9 370 in fiyatları nelerdir bide performans olarak r9 270x den daha iyi bir performans verirmi ekran kartı olarak ben msi gaming 970 i 300 küsür tlye buldum daha ucuza daha iyi bir kart varmıdır bilginiz varmıdır.(Büyük ihtimalle yoktur diye tahmin ediyorum)Ama yinede ilginize ve saygı ile isteklerim doğrultusunda cevap verdiğiniz için teşekkürler.

@Silinen üye Şuan Vatan'da stokta olmamasına rağmen fiyatı 650 TL olarak belirlenmiş. Tabii ki değişiklik gösterebilir. R9 270X'e göre performansını bilemiyorum şuan. Çünkü daha kartı alıp test edeni görmedim. Technopat incelemesini yapacaktır büyük ihtimalle. O zaman net bir şey söyleyebilirim. Ancak daha güncel bir kart olacağından R9 270X'ten daha iyi bir seçim bence. Seçtiğiniz anakart iyi bir anakart değiştirmenize gerek olduğunu sanmıyorum.

AM3+ diye diretiyorsanız MSI 970 anakart iyi. i3 4170 ile H97 hala daha mantıklı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…