Buğra tulpar
Kilopat
Daha fazla
Hala intel onerenler var sayginizdan dolayi tesekkur ederim sanirim benim ikinci sayfada topladigim sistem gibi gozukuo onu toplamaya karar verdim saolun@Silinen üye Şuan Vatan'da stokta olmamasına rağmen fiyatı 650 TL olarak belirlenmiş. Tabii ki değişiklik gösterebilir. R9 270X'e göre performansını bilemiyorum şuan. Çünkü daha kartı alıp test edeni görmedim. Technopat incelemesini yapacaktır büyük ihtimalle. O zaman net bir şey söyleyebilirim. Ancak daha güncel bir kart olacağından R9 270X'ten daha iyi bir seçim bence. Seçtiğiniz anakart iyi bir anakart değiştirmenize gerek olduğunu sanmıyorum.
Cevapiniz icin cok tesekkurler intel toplamamamin bir sebebi var ilginize tesekkur ederimAM3+ diye diretiyorsanız MSI 970 anakart iyi. i3 4170 ile H97 hala daha mantıklı geliyor.
Overclock yapmicam stok sogutucu un yetecegini dusunuyorum ilgi ize tesekkur ederimFX yanına 100 Lira'lık bir tane de soğutucu yazın.
Kardes cok sagol ama ben intel toplamicami solemistimAlternatif olarak bu sistemi düşünebilirsiniz.
Ekran kartı: Galax Nvidia GeForce GTX 960 OC 2GB 128Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı
Toplam: 1893 TL
Eki Görüntüle 86045
Toplanılan yer: Eksen Bilgisayar
Sistemde ben kararimi verdim kardesim sagol sen bana 100 tlyi gecmicek klavye ve mouse onerirmisin bide 50 tl yi gecmeyecek kulaklik onerirsen sevinirim.AMD almakta kararlısınız ben AMD aldım pişmanım ama karar sizin. Buda tavsiyem.
Eki Görüntüle 86075
Bütçeye 200 tl daha eklenebilse müthiş bir intel sistem toplanır. Ayrıca intel istememenizin sebebini anlayamadım. Pahalı olduğu içinse haklısınız ancak performans konusunda AMD O.C. edilse bile bir İntel 4460 olamıyor. Arkadaşta pişman olduğunu belirtmiş. Ben sadece arkadaşımda test ettim. Stok fan çöp. Üstelik stok fan kullanarak O.C. ederseniz oyunun sesini duyamazsınız hatta işlemci zarar görebilir. Yine de siz bilirsiniz. İleride iyi bir ( Ama gerçekten iyi ) soğutma alırsanız hem O.C. edersiniz hem de iyi performans alırsınız. Soğutucu + işlemci fiyatı pahalıya geleceğinden şimdiden normal bir işlemci alınmalı bence. Ayrıca merak ettim de neden intel tercih etmiyorsunuz ?AMD almakta kararlısınız ben AMD aldım pişmanım ama karar sizin. Buda tavsiyem.
Eki Görüntüle 86075
Kardeş bloody b2100 diye bi set buldum nasıldır iş görürmü bide snopy sn r3 diye bi kulaklık var çok şık duruyo alsam pişman olurmuyum alanlar memnunda sizlerin görüşleride benim için önemliA4tech'in bloody serisine bak, kırmızı siyah seviyorsan, mouse olarak. Klavye ve kulaklık maalesef tavsiye veremiyorum. Kırmızı siyah dışında mouse alacaksan da Logitech'in G300'ü daha sağlamdır.
Ürünler sorun çıkartmaz. Ömürleri ve performansları Razer kadar uzun olmasada şekilleri ve performansları yeter size.Kardeş bloody b2100 diye bi set buldum nasıldır iş görürmü bide snopy sn r3 diye bi kulaklık var çok şık duruyo alsam pişman olurmuyum alanlar memnunda sizlerin görüşleride benim için önemli
1-Kardeşim zaten ben ikinci sayfada topladığım sistemin fiyatını düşürmeye çalışıyorum ve sen hala 200 tl eklenirse gibi bir seçenek sunuyorsun daha ben monitor alcam,klavye mouse alcam ,kulaklık alcam yani bu benim toplicam ilk sistem o yüzden hassasım ve sadece kasa için 1500 bütcem var 300 tl 1080p monitor kalanı kulaklık mouse ve klavye 2000tl toplam bütcem var yani ve intel işlemci alırsam i3 yada pentium almak istemiyorum intel alırsam i5 alırım bana 300 tl ye i5 bulursanız intel toplıyımda yok işte ben biliyorum abicim amd nin stok fanlarının çok ses çıkarttığını ama O.C. etmicem yeterli olduğunu düşünüyorum he sen şimdi dicen neden i3 değil baktım abi amd fx 6300 daha performanslı ve daha ucuz nese kardeşim bana isteklerim doğrultusunda lütfen öneri yapın çünkü önerileriniz benim için önemli bana 100tl yi geçmeyecek (yada biraz geçebilir)bir klavye mouse ve 50 tlyi geçmicek kulak üstü ve mikrofonlu olursa sevinirim bide ben kırmızı ve siyah renklerine bayılırım eğer önerileriniz varsa bekliyorumBütçeye 200 tl daha eklenebilse müthiş bir intel sistem toplanır. Ayrıca intel istememenizin sebebini anlayamadım. Pahalı olduğu içinse haklısınız ancak performans konusunda AMD O.C. edilse bile bir İntel 4460 olamıyor. Arkadaşta pişman olduğunu belirtmiş. Ben sadece arkadaşımda test ettim. Stok fan çöp. Üstelik stok fan kullanarak O.C. ederseniz oyunun sesini duyamazsınız hatta işlemci zarar görebilir. Yine de siz bilirsiniz. İleride iyi bir ( Ama gerçekten iyi ) soğutma alırsanız hem O.C. edersiniz hem de iyi performans alırsınız. Soğutucu + işlemci fiyatı pahalıya geleceğinden şimdiden normal bir işlemci alınmalı bence. Ayrıca merak ettim de neden intel tercih etmiyorsunuz ?
cevabınızı görmemişim sağloun bide sizin önerilerinizi merak ediyorumÜrünler sorun çıkartmaz. Ömürleri ve performansları Razer kadar uzun olmasada şekilleri ve performansları yeter size.
Sorunu anladım. İ3 konusunda haklısınız. fx 6300 daha iyi. Klavye mouse konusundan pek anlamam ama seçtiğiniz ürünler işinizi görür.1-Kardeşim zaten ben ikinci sayfada topladığım sistemin fiyatını düşürmeye çalışıyorum ve sen hala 200 tl eklenirse gibi bir seçenek sunuyorsun daha ben monitor alcam,klavye mouse alcam ,kulaklık alcam yani bu benim toplicam ilk sistem o yüzden hassasım ve sadece kasa için 1500 bütcem var 300 tl 1080p monitor kalanı kulaklık mouse ve klavye 2000tl toplam bütcem var yani ve intel işlemci alırsam i3 yada pentium almak istemiyorum intel alırsam i5 alırım bana 300 tl ye i5 bulursanız intel toplıyımda yok işte ben biliyorum abicim amd nin stok fanlarının çok ses çıkarttığını ama O.C. etmicem yeterli olduğunu düşünüyorum he sen şimdi dicen neden i3 değil baktım abi amd fx 6300 daha performanslı ve daha ucuz nese kardeşim bana isteklerim doğrultusunda lütfen öneri yapın çünkü önerileriniz benim için önemli bana 100tl yi geçmeyecek (yada biraz geçebilir)bir klavye mouse ve 50 tlyi geçmicek kulak üstü ve mikrofonlu olursa sevinirim bide ben kırmızı ve siyah renklerine bayılırım eğer önerileriniz varsa bekliyorum
cevabınızı görmemişim sağloun bide sizin önerilerinizi merak ediyorum