2024 yılında HDD almanın pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum. O fiyata 2. elde 1 TB, %100 sağlığa sahip SATA SSD'leri sarı sitede paramgüvende ile kolaylıkla bulabilirsiniz.
2024 yılında HDD almanın pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum. O fiyata 2. elde 1 TB, %100 sağlığa sahip SATA SSD'leri sarı sitede Param Güvende ile kolaylıkla bulabilirsiniz.
Yeni oyunlar için alacaksanız almayın. Oyunlar artık HDD'de çalışmıyor. Sürekli drop yersiniz ve sesler kayar oyunu oynatmaz. Sırf bunu yaşadığım için M2 bakmaya başladım.
Yeni oyunlar için alacaksanız almayın. Oyunlar artık HDD'de çalışmıyor. Sürekli drop yersiniz ve sesler kayar oyunu oynatmaz. Sırf bunu yaşadığım için M.2 bakmaya başladım.
Hocam 2. el SATA SSD bakın işte o yüzden paramgüvende ile hiçbir sıkıntı olmadan alabilirsiniz. Bu dönemde HDD alınmaz. M2 mevcut olması HDD almanız gerektiği anlamına gelmiyor. HDD bu dönemde alınmaz.
Hocam 2. el SATA SSD bakın işte o yüzden Param Güvende ile hiçbir sıkıntı olmadan alabilirsiniz. Bu dönemde HDD alınmaz. M.2 mevcut olması HDD almanız gerektiği anlamına gelmiyor. HDD bu dönemde alınmaz.