1500-1800 TL'ye RX 6600XT için işlemci önerisi

Bütçe
1500-1800
3600, 6600XT'ye darboğaz yapmaz 1080p'de. R5 3600, 1440p'de RX6700XT'yi bile besliyor.

Çok bir farkı yok, OC yapılmış versiyonu gibi. 5600 almak en mantıklısı.
Eserde olsa yapacaktır. Oyundan oyuna göre değişir zaten genel olarak değil tekil olarak belli başlı oyunlarda yapacaktır. Daha önce de forumdaki konulardan da kullanan arkadaşlarımız bunlardan bahsetmiş zaten.

Hayır anakartım yok bulursam b450 almayı düşünüyorum. Araştırıyorum sürekli.
İşlemci için intelde tercih edebilirsin bakmanı öneririm.

Hayır anakartım yok bulursam b450 almayı düşünüyorum. Araştırıyorum sürekli.
B450, R5 5600X'te bile sorun çıkarmaz fakat almışken B550 öneririm. PCIE 4.0, MHz desteği ve güncellik için.

Ben ryzen 7 2700x ile rx6600xt kullanmıştım dar boğaz yaşamadım yinede almışken ryzen 5 5600 almak daha mantıklı

Eserde olsa yapacaktır. Oyundan oyuna göre değişir zaten genel olarak değil tekil olarak belli başlı oyunlarda yapacaktır. Daha önce de forumdaki konulardan da kullanan arkadaşlarımız bunlardan bahsetmiş zaten.
Triple A oyunlarda yapmaz. Online, rekabetçi oyunlarda zaten yapar, yapması da normal.

Bütçem yok o kadar maalesef anakarta max 2000 verebilirim
2.el alıyorsan bulursun büyük ihtimalle. 0 olarak da 200 daha koyabilirsen bunu alabilirsin

İntelde düşündüm fakat amd daha uyumlu olur diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…