1500-2000 Bütçeli Sistem Toplama

Mutlu Arıcık

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Arcadia Bay
Arkadaşım için her şeyi sıfır olan CS:GO, ETS 2, Minecraft (Orijinal) bu oyunları oynayabilicek ve oyun dışı hızlı çalıcak sistem önerisi yapar mısınız?

Bütçe: 1500-2000 arası monitör-klavye-fare-kulaklık-hoparlör filan dahil değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
APU sistemlerde RAM frekansı önemli bir etken dostum.
Ayrıca Nanokatalog ile alışveriş yaparken stok durumunu kontrol etmeniz gerekiyor. Stokta yoksa yurtdışından aldıkları için uzun sürebiliyor diye biliyorum.
2 hafta sürüyor ortalama. Nanokatalog'da 8GB Bellekler 450-600TL arası olduğu için oradan belleği yazdım. Nanokatalog'da 3000 - 3200MHz 4x2 8GB belleklerin fiyatı uygun olmadığı için 2133MHz önerdim. Diğer sitelerden almaya kalktığımızda en az 600TL'den satılıyor dediğin bellekler.
G.SKILL RipjawsV Kırmızı 8GB 3000MHz DDR4 Ram Fiyatı
Bununla değiştirdiğimizde ise 2550TL'yi buluyor. Onun yerine 250 - 300TL daha biriktirip 16GB bellek almak daha mantıklıdır.

Son düzenleme:
Önerdiğiniz anakart 2 RAM slotlu, o RAM yerine
G.Skill Aegis 8GB DDR4 3000Mhz RAM F4-3000C16S-8GISB - Nanokatalog
bunu koymak geleceğe yönelik açısından daha mantıklı olacaktır, diye düşünüyorum.
Athlon 200GE sistem toplamak mantıklı mıdır?
Maksimum 2000 TL'ye "sıfır" bir sistem isteniyorsa en iyi alınabilecek sistem o. Yanlış düşünüyorsam özür dilerim.

O kadar düzgün markada güç kaynağı alın dediniz, kendiniz öneriyorsunuz iğrenç bir markayı :/.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…