1500-2000₺ klavye önerisi

mr.arnold

Centipat
Daha fazla  
O kadar uzun süredir klavye seçemedim ki artık araştırmaktan küçük çaplı klavye üstadı oldum (!).
Çoğunlukla yazmakta ve arada oyunlarda kullanacağım.

Klavyede aradığım özellikler:
-Harfleri aydınlatacak ışık (RGB şart değil ama ışık gerekli, her ne kadar bakmadan yazıyor olsam da gece kullanımında ışıksız klavye zor olur diye düşünüyorum.)
-Kablolu olsun, gecikme istemiyorum. Kablosuz ekstrası da olursa güzel olur.
-Uzun ömürlü
-Tuşların çatur çuturdan ziyade daha tok sesli olması
-Ses knob'u olması. (Olmasa da olur fakat olması benim için bir artı)

Araştırırken hoşuma gidenler:

Epomaker Th80 Pro: Bir çok yönden harika fakat görüntüsü çok hoşuma gitmiyor. En büyük eksisi harfler ışık geçirmiyor.
Amazon.com.tr

Akko 3108: Işıksız olması dışında her şeyi güzel.
Amazon.com.tr

Akko 3087: Yerim lan ben bunu, ne kadar güzel bir klavye. Ama ışığı yok
Amazon.com.tr

Keychron C1: Aaaaa! Bu benim bütün isteklerimi karşılıyormuş ya, yazarken fark ettim Bilen, kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?
Amazon.com.tr

DIERYA DK61E: Bütün isteklerimi karşılıyor gibi, %60 klavye küçük gelir mi emin değilim. Ve diğer attıklarıma göre kalitesi nasıl? Bilemiyorum. Bilen bir üstadın görüşü lazım.
Amazon.com.tr

Akko 3084S: Mis gibi klavye ama biraz fazla sıkış tıkış duruyor. Kullananlardan tavsiye eden var mıdır?
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BHWRGTXL/?coliid=I358ZD5LJPV13J&colid=8GKG7PJEPJID&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it

Şöyle dönüp baktığımda bunlar arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım veya sizin daha iyi bir öneriniz var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Hepsini boşverip HyperX Alloy MKW100 mü alsam?
Amazon.com.tr

@550519 @MuratTheFounder yardım lazım hocamlar

Son düzenleme:
Hyperx falan geçiceksin epomaker ve akko varken o kimmiş? Bu paraya dierya da alınmaz. Diğer kalan seçeneklerden tercih edebilirsin şahsen ben th80 pro alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…