1500-2000 TL arası bilgisayar

balciyusa74

Hectopat
Daha fazla  
Beyler bilgisayar toplayacam, bütçem 1500-2000 arası monitör, klavye, mouse dahil - Son çıkan oyunları orta ayarda açabilen bir pc lazım. Dizüstü bilgisayarda olabilir. Kampanyada 1800 TL'lik bir dizüstü bilgisayar varmış onu bilen varsa linkte atabilir. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biraz aştım ama bu kadar anca 5-10 liraya klavye alırsın idare eder seni şimdilik.

@Buğra tulpar 'in sisteme kefilim R9 270' i İ3 gayet rahatlıkla taşıyabilecek bi işlemci İ5 'e gerek yok. Kasayı kasa +PSU şeklinde alırsanız daha şık bir kasa bulabilirsiniz.

Teşekkürlerimi sunarım, Maalesef 2 milyar beni aşar, istediğim laptop'u buldum onu alacağım. Asus X550JK-xo012d-notebook alacağım şuan fiyatları biraz düşüşte, kısmet olursa almayı düşünüyorum. Masaüstü ne yapıp ne etsek bile 2000 lira aşağısında zor o yüzden laptop yönelecem. Tekrar teşekkür ederim değerli yorumlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…