Merhaba, 2 seneye yakındır Corsair Sabre Champion mouse kullanıyor idim. Elime güzel oturuyordu ama artık sol tıkı kullanılmayacak derecede çift tıklamaya başladı. Elim büyük. Bu boyutlara yakın bir mouse arıyorum. Genelde claw grip kullanıyorum ama bazen palm Grip'e yakın kavrıyorum. Kablosuz/Kablolu fark etmez ancak gecikme olmaması için kablolu da kullanmaya okeyim. Mouse piyasasını bayağıdır hiç bilmiyorum hangi ürünler iyi/kötü, kablosuzların gecikmesi ne alemde onu da bilmiyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Bende almıştım bundan ama fiyatını hak etmeyen rezalet bir ürün hocam. Bana gelen ürün sorunlu geldi üstelik. İade edip VXE R1 Pro aldım. Onu katmazsam özellik olarak da eksik kalıyor. Arkadaşım önerdiği Darmoshark daha mantıklı olabilir.
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Pro
shop.connectgame.com.tr
Fiyatı bazen 1100 1200 seviyelerine düşüyor. 2 aydır sorunsuzca kullanıyorum. Açıkçası başlarda tereddüt ettim ama 1000 TL'ye aldığımı düşününce götürebildiği yere kadar götürsün dedim.