1500-2000 Tl Arası Notebook Önerisi

yakupcayan

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, iyi akşamlar, iyi sosyaller. Şuan epey bir mutluyum elim ayağıma dolaştı Sonunda babamı bilgisayarı yenilemeye ikna ettim.

Öncelikle şöyle eski sistemimi yazayım neler çektiğimi bir görün ;

İntel Pentium Dual CPU T2370 @1.73Ghz
2 GB DDR2 RAM
358 MB Paylaşımlı İntel Express 965 Chipset Family Ekran Kartı.

Şimdi öncelikle biraz bilgi vermek istiyorum merkezi bir yerde oturmadığımız için ve kredi kartıyla değil normal elden taksit yaptıracağımızdan sizden tam bir notebook tavsiyesi isteyemiyorum. Benim şahsen aklımda Asus X550JX modeli var ama gittiğimiz yerde bulabileceğimizden emin olmadığımdan size bir kaç soru sormak istiyorum. 1500-2000 TL civarında bulabileceğim en iyi işlemcileri, ekran kartlarını yazar mısınız? Bir de İngilizcem çok aşırı olmadığından CPU benchmarktan performans sıralamasına göre işlemci ve ekran kartları sıralamasını yazabilir misiniz? Gittiğim yerden bütçemize uygun en iyi bulabileceğim bilgisayarı tercih edeceğim.

Marka olarak Casper ve HP dışında uzak durmam gereken markalar var mı?

Son olarakta şimdiye kadar bu kadar kötü bir sistemim olduğundan bir çok oyunu oynayamadım. Mutlaka bitir dediğiniz oyunları yazarsanız GTA IV, Mafia2 gibi sevinirim.

Herkese tekrar iyi sosyaller, iyi akşamlar.

Öncelikle şunu söyleyeyim hocam internet üzerinden alamıyorum ne yazık ki, babamın kartı taksitli değil sadece tek çekim için. Ayrıca PCDepo'yu şikayetvar'da aratırsanız 20-25 gündür kargoya bile verilmemiş bilgisayarlara denk gelebilirsiniz.

Çok teşekkür ediyorum hocam, bulabilirsem mutlaka onu alacağım uzun süredir aklımda sürekli araştırıyorum ama bakalım inşallah.

@yakupcayan
Asus X550JX-XX099D Notebook
Gold'da buldum fakat neden fiyatı yazmıyor onu anlamadım...

Bu arada GT840M'in veya GT940M'in performansı çok da iyi diyemeyiz. GTX950M çok daha iyi onlardan. X550JX ve X550JK hariç, bu bütçe civarlarındaki laptoplarda ne yazık ki GT840M veya GT940M koyuyorlar.

Yanlış hatırlamıyorsam Ebrar Bilgisayar elden de veriyordu. Bir arayın sorun derim.

Yanlış hatırlamıyorsam Ebrar Bilgisayar elden de veriyordu. Bir arayın sorun derim.

Hocam demek istediğimi anlamamışsınız, mesele internetten almak değil. Taksit yaptıramadığımız için öyle bir yerden alamıyorum. Kredi kartı tek çekim için.

Hocam kusura bakmayın tam anlayamadan cevap verdim .

X550JX XX099D modelinin siparişini verdim, hepinize teşekkürler. Konu kapanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…