1500-2000 TL arası sistem önerisi

Persia

Hectopat
Merhaba arkadaslar. Sadece CS:GO ıcın bır sıstem toplamak ıstıyorum. Yıllar once cod serısını delıler gıbı oynadım sımdı o gunlere donus yapmak ıstıyorum. Eskı PC mı bıle bırıne vermıstım. 2007'de almıstım onu. Sadece CS:GO ıcın alınanılecek PC toplamak ıstıyorum ama bu konulardan uzaklastım. APU falan dıyolar mesela. Sımdı ben AMD mı toplamalıyım İntel mı? Olabıldıgınce ucuz bır sıstem toplamak ıstıyorum. Bunun ıcın APU sıstem olabılır, oyunu rahat oynayayım yeter. Low'da oynarım zaten ben bu oyunları. Low'da oynayacagım ıcın gıdıp 5000 TL LOL sıstem toplamanın alemı yok. Butcemı zorlamayacak bır sıstem ıstıyorum. AMD dusunutorum nedense daha ucuz cazıp gelıyor. :) Ayrıca ogrenmek ıstıyorum dedıgım bellı oyun normal bır sekılde oynansın yeter. Benım ıcın oyle aman aman FPS ıdı hıgh ayarlar beklentım yok. APU'da olabılır F/P sıstem tavsıyesı beklıyorum sızlerden. Tesekkurler sımdıden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı