1500-2000 tl arası sistem toplama

toomanynights

Kilopat
Makaleler
5
1500 TL APU sistem toplamaktan vazgeçtim. Bunun yerine 1500-200 TL arası DDR4 sistem toplayacağım. Şimdilik şöyle bir sistem yaptım. Görüşlerinizi ve daha iyi bir sistem önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onur ben daha yeni bu sistemi topladım gayet memnunum güncel oyunları rahatlıkla açıyor ve oynuyorum

-4x2 Hyperx Fury Kingston Ram
-Asus Gtx 750 Ti
-Asus Giriş Seviye Anakart
-AMD FX X8 8300

Gerçektende güzel ekran kartı Msi olmazmı dersen kesinlikle Asus'u tavsiye ederim testlerdede ısınma sorununu Asus açık ara farkla kapatıyor ama sen bilirsin

Bu işlemciyle Ekran kartı gerçekten iyi iş yapıyor dostum.

İşlemci Pentium G4400 yapıldı, HDD 500 GB yapıldı ve LG Full HD monitör eklendi. Sonuç 2000 TL, sizce bu nasıl? Vatan'daki bir abim böyle daha iyi dedi. Fakat monitör VGA çıkışlı. HDMI'dan görüntü olarak bir fark olur mu? Ve emin olmak için sorayım, GTX 750 Ti'ın VGA çıkışı var mı?

GCN verdiğin sistem önerisini harbi beğendim. Galiba bu sistemi alacağım. Buna uygun HDMI çıkışlı bir de monitör önerir misin? Büyük olursa daha iyi olur.

1- Emeğe saygı, beğendiysen beğen butonuna basar mısın.

2- Monitöre ayırdığın bütçen nedir?

Bütçe olarak 2500 liraya çıkabilme şansın var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…