1500-2000 TL bandında Gaming mouse önerisi

Bütçe
1500-2000

Medusa1423

Centipat
Başlıkta yazdığı gibi bir mouse arıyorum. Tutuşum palm grip ve el ölçüm 17cm. Genelde FPS oynuyorum ve hafif mouse seviyorum yani Max ağırlığı 80gram civarında olsun.

Almışken çok kaliteli bir şey almak istiyorum 3-4 yıl daha mouse almamak ve 3-4 yıl içerisinde geri kalmayacak bir mouse istiyorum aslında o yüzden şu anki düşüncem VXE R1 Wireless mouse. Bu mouse hakkında ne düşünüyosunuz. 4K desteklemesi dongle gerekiyor ama onu da sonra alırım artık.

hocam attack shark ın modelleri güzel ve cebinizi yormaz ağırlık olarak hafif. tavsiye edebilirim.

Palm tutuyorsunuz o yüzden elinize uyumluluk konusunda kararsız kaldım.
Profesyonel değilseniz 4KHz dongle almanızı önermem ayrıca teknoloji şans işidir. Aldıktan 10 gün sonra da bozulabilir 10 yıl da kullanabilirsiniz. VXE R1 SE ve düz r1'i önermiyorum, alınacaksa en azından Pro veya Pro Max alınmalı bence tabii elinize uyarsa.

Tutuşa alışırım herhalde alışmak zorundayım günümüzün kaliteli fareleri genelde küçük ve hafif.

Tutuşa alışırım herhalde alışmak zorundayım günümüzün kaliteli fareleri genelde küçük ve hafif.

Tutuşa alışmak için tutuş tarzınızı değiştirmek hata olur. Kaliteli farelerin tamamı küçük değil bu arada, büyük elliler için de fareler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…