1500-2000 TL bandında Gaming mouse önerisi

Bütçe
1500-2000
Tutuşa alışmak için tutuş tarzınızı değiştirmek hata olur. Kaliteli farelerin tamamı küçük değil bu arada, büyük elliler için de fareler var.

Bir de bir şeyi soracağım VXE R1 gibi Wireless fareleri Bluetooth üzerinden mi bağlıyoruz. Kullandığım bilgisayarda Bluetooth yoksa ne yapmam gerekiyor. hiç wireless mouse kullanmadım

R1 SE Plus ve R1 kablolu/bluetooth/2.4ghz şekinde kullanılabiliyorken R1 Pro ve Pro Max kablolu/2.4ghz ile kullanılabiliyor. Kablosuz oyuncu fareleri için en performanslısı kablolu haricinde 2.4GHz, yanından çıkan dongle ile 2.4GHz kullanılabiliyor.

Başlıkta yazdığı gibi bir mouse arıyorum. Tutuşum palm grip ve el ölçüm 17cm. Genelde FPS oynuyorum ve hafif mouse seviyorum yani Max ağırlığı 80gram civarında olsun.

Razer da V3 kullanıyorum palm tutuyorum ağırlıklı FPS çok harika mouse kablosuzuyla aynı Logitech Superlight falan bunun yanında hikaye aşırı iyi kablosuzuyla aynı özellikler basış sesinde biraz sesiz alın bence.

Başlıkta yazdığı gibi bir mouse arıyorum. Tutuşum palm grip ve el ölçüm 17cm. Genelde FPS oynuyorum ve hafif mouse seviyorum yani Max ağırlığı 80gram civarında olsun.

Hocam bir de da V3 büyük bir mouse ve 58gr aşırı hafif tam size göre bence Amazon'dan aldım ben 2 günde geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı