1500-2000 TL İ7 3770 Sistem Yükseltme

viruskinq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar çoğu yeni oyunları lowda oynamakta zorlanıyorum GTA 5, Watch Dogs 2, BF 1 gibi oyunları highda oynayabileceğim bir sistem güncellemesi yapmayı düşünüyorum, şu anki sistemim;

Bellek Hızı 1333
İşlemci Cache8 MB Cache
İşlemci Hızı3,4 GHz
İşlemci NumarasıCore i7 3770
İşlemci TipiIntel Core i7
[TBODY] [/TBODY]
Ekran Kartı ModeliNvidia GT630
[TBODY] [/TBODY]
Power Supply350 W
Ram Kapasitesi16 GB
RAM TipiDDR3
Sistem Belleği8 GB
[TBODY] [/TBODY]
HDD Hızı7200 RPM
[TBODY] [/TBODY]
1500 - 2000 TL arası bir bütçe ile ekran kartını yenilemek istiyorum yenilemem gereken başka bir şeyler var mı? Markaları ile birlikte önerilerinizi alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı da söyleseydiniz daha sağlıkı bir RAM önerisinde bulunabilirim. Tabii RAM i değiştirmek zorında değilsiniz. Ekran kartını başka bir siteden MSI modelini de alabilirsiniz. Fiyatın üzeri kapanmış 1977tl ediyor.

hocam öncelikle teşekkür ederim.Pek fazla anlamam ama cpu-z de böyle gösteriyor.Bu gönderdiğiniz 3 parça birbiri ile uyumlu ve bu bahsettiğim oyunları kaldırabileceksem almayı düşünüyorum başka bir şey değiştirmeme ihtiyaç kalmaz galiba değil mi ?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    15,3 KB · Görüntüleme: 109
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    9,9 KB · Görüntüleme: 105
İşlemci değişimine gerek yok. Ekran kartı olarak RX 480 al, PSU'yu değiştir, SSD eklersen de iyi olur. RAM miktarın 16 GB ise artırmaya gerek yok, 8 GB ise bir tane daha RAM ekleyebilirsin.

İ7 3770 modelinin de 1600-1333 frekans hızında RAM destekliyor, bu frekansların üstünde RAM almana gerek yok.

1300TL ye RX480 8GB 256Bit Ekran Kartı al.

220TL ye Corsair Force LE 120GB 560/530 SSD al.

180TL ye High Power 500W 80+ PSU al.

Burası 1700TL etti.

Kalan parayla da 8GB RAM al.

Çok güzel bir sistem olur.

Arkadaşlar rx 480 guc kaynagi ve 8gb ram aldim ama ekran karti driverini yukleyemiyorum cd rom calismiyor.win 8 isletim sistemine uygun bir guncelleme internette bulamadim.Ayrica 15 20 dakika sonra kişisel bilgisayariniz bir hata ile karşılaştı yeniden başlatilması gerekiyor diye hata veriyor

Aldığınız markanın sitesinde olması lazım driverlar. Yoksa 50TL ye DVD-ROM (Asus 24D5MT) alabilirsiniz ama CD deki driverlar daha eski diye biliyorum. İnternettekiler güncel. Bunun hakkında yeni bir konu açabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…