1500-2000 TL klavye önerisi

RecepSsss

Yoctopat
Daha fazla  
Çok fazla oyun oynamıyorum. Oynadığım oyunları da ciddi bir şekilde oynamıyorum. O yüzden 1ms 0.1ms 0.5ms benim için çok da önemli değil. Sadece sessiz ve uzun ömürlü bir klavye istiyorum rgb falan olmasa da olur gözümü yoruyor zaten. Siyah veya gri olursa daha güzel olur.

Bütçe çıkarsa.

Bütçe çıkarsa.

2300luk için bütçeyi zorlamaya değer mi hocam? Benim kullanımım için cok bir fark yoksa diğerini alcam.

F87 Pro'yu kullanmıştım malzeme kalitesi vs iyi. Sessiz olması açısından Outemu Silent Lemon V3 switch takmıştım ama sessizlik bakımından beni tatmin etmedi. Üzerinde takılı gelen switchler kesinlikle sessiz değil bilginiz olsun. @asahesdeath hocam o kısmı sanırım atladı 🙃

Elimde ses düzeyi ile ilgili örnek video olması lazım dilerseniz paylaşabilirim.

F87 Pro'yu kullanmıştım malzeme kalitesi vs iyi. Sessiz olması açısından Outemu Silent Lemon V3 switch takmıştım ama sessizlik bakımından beni tatmin etmedi. Üzerinde takılı gelen switchler kesinlikle sessiz değil bilginiz olsun. @asahesdeath hocam o kısmı sanırım atladı 🙃

Elimde ses düzeyi ile ilgili örnek video olması lazım dilerseniz paylaşabilirim.
Atarsanız süper olur hocam.

Atarsanız süper olur hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlki F87 Pro+Outemu Silent Lemon V3
İkincisi ASUS TUF A16 klavyesi.

Ama dediğim gibi beklentize bağlı. Ben gece vakti yanımdakini rahatsız etmemek için minimum laptop klavyesi sessizliğinde arıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı