1500-2000 TL Laptop Önerisi

Rapor41

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Kardeşime üniversitede kullanması için laptop almayı düşünüyoruz. Belirttiğim fiyat aralığında fiyat performans laptop önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.Bütçede 300-400 lira esneme olabilir.Şuan için önceliğimiz depolama alanı ve full hd çözünürlük.Oyun için kullanmayı düşünmüyoruz.

Arkadaşlar özellikleri bakımından ihtiyaçlarımızı karşılıyor.Isınma sorunu veya herhangi bir kronik sorunu varmıdır ? Cevaplarınızı bekliyorum.

Daha önce paylaştığım ürünü bulursan,, SSDsi kapasitesi ve fiyatından ötürü daha iyi, 3 hafta öncesine kadar 2169 TL civarıydı.Bu nedenle ben 2200U'lu makinaya 2600 vermezdim yerinde olsam.

2600TL'yi yukarıdaki ürüne vermeye hazırsan bence 400 daha çıkıp 2200U'dan %50-60 daha performanslı 3500U işlemcili bir makina almayı da değerlendirebilirsin. i5-8250U'ya yakın performanstadır.FHD gibi avantajı da var. Kampanyaları takip edersen belki daha ucuza yakalarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…