1500-2000 TL Mekanik klavye önerisi

efegxnes

Centipat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar,

₺1500-2000 bütçe ile mekanik olan, blue switche sahip ve 88/100% aralığında, Anti-Ghosting özelliğine sahip bir klavye arıyorum. Gamepower Eva serisi nasıldır bu özellikler ve bütçe aralığında? Var ise önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Selamlar arkadaşlar,

₺1500-2000 bütçe ile mekanik olan, blue switche sahip ve 88/100% aralığında, Anti-Ghosting özelliğine sahip bir klavye arıyorum. Gamepower eva serisi nasıldır bu özellikler ve bütçe aralığında? Var ise önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Gamepower 2 kere kullandım birinde TR'ye ilk geldiğinde hiçbir sıkıntı yaşamadan 3 yıl kullandım.2.cisi ogre oldu 1 ay dayanmadı kronik problem vs. şu anki modellerini bilmiyorum starscream var gasket Elite falan çıkmış problemli midir bilmiyorum ama benim son deneyimim iyi değildi. Arkadaşımda Rampage Hydra R6 var benzer fiyata almıştı oda red Dragon belki olabilir onun dışında.

North Shield alınır hocam tüm listelerde 1 numara olmuş ürün, biraz önce bir konuda bilmiş birinide yanıtladım :)

ürün 2 yıl garantili üründe herhangi bir sorun karşısında anında para iadesi veya değişim garantili , aynı zamanda web sitelerindede araştırmadığınızı düşünüyorum , çünkü hiçbir north ürünü değer kaybetmiyor , ister 3 yıl ister 10 yıl sonra north ürününü geri verip 5-50 usd değerinde para geri alıyorsunuz adamlar kendisine bu kadar güveniyor, ürün zaten tüm listelerde trend olmuş 1 numara olmuş bugün en baba internet cafeler , csgo ve valorantta 2 e spor takımı steelseries yerine bu markanın ürünlerini kullanıyor :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

North Shield alınır hocam tüm listelerde 1 numara olmuş ürün, biraz önce bir konuda bilmiş birini de yanıtladım :)

Ürün 2 yıl garantili üründe herhangi bir sorun karşısında anında para iadesi veya değişim garantili, aynı zamanda web sitelerindede araştırmadığınızı düşünüyorum, çünkü hiçbir north ürünü değer kaybetmiyor, ister 3 yıl ister 10 yıl sonra north ürününü geri verip 5-50 USD değerinde para geri alıyorsunuz adamlar kendisine bu kadar güveniyor, ürün zaten tüm listelerde trend olmuş 1 numara olmuş bugün en baba internet cafeler, CS:GO ve Valorant'ta 2 e-spor takımı SteelSeries yerine bu markanın ürünlerini kullanıyor :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam reklamını görmüştüm. Yeni mi TR'de bu.

North Shield alınır hocam tüm listelerde 1 numara olmuş ürün, biraz önce bir konuda bilmiş birini de yanıtladım :)

Ürün 2 yıl garantili üründe herhangi bir sorun karşısında anında para iadesi veya değişim garantili, aynı zamanda web sitelerindede araştırmadığınızı düşünüyorum, çünkü hiçbir north ürünü değer kaybetmiyor, ister 3 yıl ister 10 yıl sonra north ürününü geri verip 5-50 USD değerinde para geri alıyorsunuz adamlar kendisine bu kadar güveniyor, ürün zaten tüm listelerde trend olmuş 1 numara olmuş bugün en baba internet cafeler, CS:GO ve Valorant'ta 2 e-spor takımı SteelSeries yerine bu markanın ürünlerini kullanıyor :)

Hocam reklamı karşıma çıkmıştı, fiyatına göre cidden güzel özelliklere sahip bir klavye. Tek sıkıntısı hiç inceleme videosunu bulamadım YouTube üzerinde. Eğer bütçeyi arttırabilirsem Razer Blackwidow V3 TKL almakta karar kıldım, artmaz ise north Shield'a bir şans vereceğim, öneriniz için teşekkür ediyorum. 🥰

şöyle bişey gördüm knk, bide instada reels var 2 tane
Hocam reklamı karşıma çıkmıştı, fiyatına göre cidden güzel özelliklere sahip bir klavye. Tek sıkıntısı hiç inceleme videosunu bulamadım YouTube üzerinde. Eğer bütçeyi arttırabilirsem Razer Blackwidow V3 TKL almakta karar kıldım, artmaz ise north Shield'a bir şans vereceğim, öneriniz için teşekkür ediyorum. 🥰

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı