1500-2000 TL modem önerisi

Bütçe
1500-2000

bbl4cksty

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben TurkNet 100 MB VDSL internet kullanıyorum. Daha önce modem olarak ZyXEL VMG3625-T50b modelini kullanıyordum ama bozulduğu yeni modem alacağım. Daha sonra model baktığımda modem ve router olarak iki ayrı kavram karşıma çıktı ve ne alacağımı bilmiyorum. Bütçem 1500-2000 lira civarı, ileride fiber destekli bir evde de oturduğumda beni üzmeyecek bir modem arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bu ürünün performansı eski cihazıma göre nasıl biliyor musunuz?

Bu daha iyi ama istersen daha iyi bir çözüm var 2.el Vodafone siyah renk HG658C V2 modemi alıp yanına Xiaomi AX3000T alıp modemden interneti routera aktarıp o şekilde kullanabilirsin modem kısaca bir kablo görevi görüyor yönetim ve dağıtımı router yapıyor ayrıca router Wi-Fi 6 ve OpenWrt destekliyor böylece kablosuz olarak çok iyi performans alırsın ve router OpenWrt destekli olduğu için Zapret kurup Discord, Roblox gibi yasaklı sitelere erişebilirsin ben böyle kullanıyorum aşırı memnunum bu sistem 2000 TL'yi geçmez.

bilgilendirme için teşekkür ederim sağolun, biraz daha bakıp iki seçenekten birini tercih edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…