1500-2000 TL mouse önerisi

Swallies

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 1500 2000 TL civarı FPS oyunları için mouse almak istiyorum. Genelde Valorant oynuyorum. Elimin ölçüsünü bilmiyorum ( SteelSeries Rival 3 kablolu mouse elime oturuyor) ayrıca mouse tutuş şeklim claw ve palm tutuş şekilleri arasında değişiyor ama genelde palma daha yatkın sanırım. Kesinlikle Wireless mouse olmalı bütçe 2300 gibi bir fiyata esneyebilir.

Merhaba 1500 2000 TL civarı FPS oyunları için mouse almak istiyorum. Genelde Valorant oynuyorum. Elimin ölçüsünü bilmiyorum ( SteelSeries Rival 3 kablolu mouse elime oturuyor) ayrıca mouse tutuş şeklim claw ve palm tutuş şekilleri arasında değişiyor ama genelde palma daha yatkın sanırım. Kesinlikle Wireless mouse olmalı bütçe 2300 gibi bir fiyata esneyebilir.

MCHOSE A5 Ultra.

Bakacağım 1 hafta önce MCHOSE G75 Pro klavye aldım çok memnunum. Bu da güzelse uyunlu olurlar hem.

MCHOSE güzel bir marka bende jet75 ve A5 Ultra ile kullanıyorum yazılım olarak da çok iyiler.

MCHOSE güzel bir marka bende jet75 ve A5 Ultra ile kullanıyorum yazılım olarak da çok iyiler.
Bugün elime ulaştı benimde. Şu an kullanıyorum 1-2 kere de oyun oynama şansım oldu. Mouse gayet güzel fakat ben clicklerini çok beğenemedim. biraz alışmam gerekiyor. böyle tıkladığımı hissedemiyorum sanki ama el tutuşum için en iyisini almışım galiba kusursuz oturdu elime.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı