Efe KIPKINER
Decapat
Wraith dan ve çin malı ürünlerden uzak durun.Şu anda Razer DeathAdder V2 kullanmaktayım fakat mouse'da takılmalar yaşanıyor o yüzden değiştirmek istiyorum. Şu an aklımda Logitech G502 Hero var ama başka mouse önerilerine de açığım. Razer önermeyin, kullandığım iki mouse da Razer'dı ve ikisi de iki yılı geçmeden bozuldu.
Hangi ürünlerde kronik sorun yaşadınız hocam, meraktan soruyorum sadece.Logitech g502 tavsiye ederim. Çin malı yan sanayi ürünlerden uzak durun, çoğu kronik problemli ürünler, verdikleri garamti hizmeti de rezil. Popüler markalara yönelin, sıkıntı yaşarsanız, logitech, razer gibi markaları beğenmezseniz verdikleri garanti veya değişim hizmetinden kafanız rahat olur.
Hangi ürünlerde kronik sorun yaşadınız hocam, meraktan soruyorum sadece.
Sadece kendi paramla alıp kullandığım 5-6 model vardır ki bunun üstüne arkadaşlarımın da kullandığı ve benim de onlardan denediğim modeller oldu. Ne ben ne de onlar arasında henüz kronik sorun yaşayan olmadı, yani kronik problemler hep size mi geliyor anlamadım.
Wraith'dan ve Çin malı ürünlerden uzak durun.
Kaliteli markanın mousesini öner o zaman, önerdiği mouseları Wraith in mousesi zannediyor hahahahah araci firma Wraith sattıkları ürünlerin %90 ı Çin den geliyor, arıza çıkması durumunda değişim yapamıyorlar, onarım süreci 20 gün. Kaliteli marka dediğin Wraith ın telefon numarası bile yok, whatsapp hatlarını da kapattılar çok şikayetten dolayı. Kaliteliymiş baya ya markaNeden?
Bu butcede daha iyi mouse oner de bilelim o zaman. Wraith dedigin kaliteli bir marka. Cin Mali olmasi bir seyi degistirmez.
Daha iyi mouse derken? Tavsiye edilen mouseleri iyi mi zannediyorsun sen hahahahah sundukları özelliklerin hiç birini kullanamıyorsun ki, 2 hafta sonra bozuluyor çünkü hahahahaha.Neden?
Bu butcede daha iyi mouse oner de bilelim o zaman. Wraith dedigin kaliteli bir marka. Cin Mali olmasi bir seyi degistirmez.
Kaliteli markanın faresini öner o zaman, önerdiği fareleri Wraith'in faresi zannediyor hahahahah araci firma Wraith sattıkları ürünlerin %90'ı Çin'den geliyor, arıza çıkması durumunda değişim yapamıyorlar, onarım süreci 20 gün. Kaliteli marka dediğin Wraith'ın telefon numarası bile yok, WhatsApp hatlarını da kapattılar çok şikayetten dolayı. Kaliteliymiş bayağı ya marka
Kaliteli markanın faresini öner o zaman, önerdiği fareleri Wraith'in faresi zannediyor hahahahah araci firma Wraith sattıkları ürünlerin %90'ı Çin'den geliyor, arıza çıkması durumunda değişim yapamıyorlar, onarım süreci 20 gün. Kaliteli marka dediğin Wraith'ın telefon numarası bile yok, WhatsApp hatlarını da kapattılar çok şikayetten dolayı. Kaliteliymiş bayağı ya marka
Daha iyi mouse derken? Tavsiye edilen fareleri iyi mi zannediyorsun sen hahahahah sundukları özelliklerin hiçbirini kullanamıyorsun ki, 2 hafta sonra bozuluyor çünkü hahahahaha.
Hocam mesajları az çok okudum da genel olarak ürünlerin kronik sorunundan değil teknik desteğin yetersizliği ile ilgili sorunlar. O konuda lafım yok zaten, wraith eskisine nazaran biraz düzelmiş olsa da hala yetersiz bir firma teknik destek konusunda. Ama benim bahsettiğim firmadan çok çin malı ürünlerden uzak durun söyleminizdi.Wraith Esports Wraith Mouse Şikayetleri - Şikayetvar
Wraith Esports Wraith Mouse şikayetleri için tıklayın! Wraith Esports yorumları ve Wraith Esports Wraith Mouse şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com
Daha iyi mouse derken? Tavsiye edilen fareleri iyi mi zannediyorsun sen hahahahah sundukları özelliklerin hiçbirini kullanamıyorsun ki, 2 hafta sonra bozuluyor çünkü hahahahaha.
F/P sadece ucuz olsun demek değil.Öncelikle bir ürünü almaya değer kılan şey rakiplerinden ne kadar üstün, fiyat olarak ne kadar avantajlı kıyasıdır. Burada önerilen senin tabirinle "Çin malı" ürünlerin hepsi fiyat performans olarak rakipsiz ürünler. Bir şeye sallayacaksan önce onun hakkında sağlam bir düşüncen olması lazım. Burada "Çin malı zaten 2 hafta kullan bozuluyor" tarzı garip iddalarla sadece kendini komik duruma düşürüyorsun. Bu ürünleri kullanan binlerce insan var tıpkı diğer "Çin malı" olmayan markaları kullananlar gibi. Şikayetvar'a hiç girdin mi? En popüler ve en pahalı ürünlerin de şikayetlerini okudun mu?
Hepsi için demedim dostum, çoğu kronik ürünler. Wraith da ürünlerinin arkasında durmayan bir firma ki duramıyorlar çünkü basit ve amatör bir distribütor firma.Hocam mesajları az çok okudum da genel olarak ürünlerin kronik sorunundan değil teknik desteğin yetersizliği ile ilgili sorunlar. O konuda lafım yok zaten, wraith eskisine nazaran biraz düzelmiş olsa da hala yetersiz bir firma teknik destek konusunda. Ama benim bahsettiğim firmadan çok çin malı ürünlerden uzak durun söyleminizdi.
Attığınız linkteki yorumları okudum ve oradaki çoğu mouse modeline hakimim zaten. Doğrudur 1-2 tanesi kronik sorunlu ürünler ama hepsi kronik sorunlu olsaydı forumda o modelleri kullanıp da memnun olanlar olmazdı. Kimisi kronik sorun kimisi üretim hatası olan ürünler.
Kısaca demek istediğim kronik sorunlu ürünler mevcut aralarında orası yalan değil ama çin markalarının bin çeşit modeli var ve hepsine kronik sorunlu demenizi yanlış buluyorum, aksi halde kullanıp memnun kalan kişi sayısı bu kadar çok olmazdı zaten.