1500 - 2000 TL mouse önerisi

Kaliteli marka dediklerin de Çin'de üretiliyor bunun farkındasındır umarım Wraith'in canlı destek sayfası var WhatsApp sayfasına gerek yok bence kapatsalar tüm destek sayfalarını kapatırlardı.
Canlı destekte maile yönlendiriyorlar. Bir faliyeti yok malesef, Ferrari ile Toyota da aynı faabrikada üretiliyor dostum.

Tavsiye edilen mouselerden kullanıyorum, tas gibi, hala ilk gunku gibi. Bu butcede daha iyisini oner, madem kotu ise. Kaliteli markadan kastin nedir?
Profiliniz çok güzelmiş ilk önce bunu belirtiyim, yaşınızla ilgili güzel ipucular veriyor Bu fiyat bandında daha popüler mouse markalarına yönelmeli, kronik sıkıntılar yaşamadan ve mağdur olmadan ürünü kullanırken bir taraftan az daha bütçe yükseltip Logitech g pro x2 veya razer deafhadder v3 pro alınabilir. Profesyonel oyuncuların ve yüksek bütçeli turnuva firmalarının sponsorudur kendileri.

Son düzenleme:

Profili mizah amacli yaptığımi profilime girerek anlayabilirsin.

Sponsorlari iyi diye iyi bir marka olmuyor. Logitech markasini kullandigimda scroll sorunu yasadim. Komik.

Profili mizah amacli yaptığımi profilime girerek anlayabilirsin.

Sponsorlari iyi diye iyi bir marka olmuyor. Logitech markasini kullandigimda scroll sorunu yasadim. Komik.
Çok inandırıcı gelmedi dostum, model ismi fotoğraf garanti süreci ile ilgili belgeniz mecvut mu?

“Çin” markaları bozuluyor, ondan gidip aynısı başınıza gelmesin diye daha kronik sorunlu marka öneriyorum.
Milyonlar satıyorlar dostum 1-2 tane sorunlu denl gelebilir, peofesyonel firmadır kendilerini hemen değişimini yaparlar.

Çok inandırıcı gelmedi dostum, model ismi fotoğraf garanti süreci ile ilgili belgeniz mecvut mu?

Milyonlar satıyorlar dostum 1-2 tane sorunlu denk gelebilir, profesyonel firmadır kendilerini hemen değişimini yaparlar.
QCK öneren kullanıcısın. Alıntı yapma da bildirimin gelmesin olur mu? Teşekkür ederim.

QCK öneren kullanıcısın. Alıntı yapma da bildirimin gelmesin olur mu? Teşekkür ederim.
QCK ben de kullanıyorum dostum, burada ne alaka bilmiyorum da çok kaliteli mouse paddir.

QCK ben de kullanıyorum dostum, burada ne alaka bilmiyorum da çok kaliteli mouse paddir.

Ayrı bir konuda önermişti. Kendi kullandıklarını övüyor sadece arkadaş. QCK de kötü bir pad değil ama eski. Şu anda alınmaz.

Hocam ana akım marka önereceğim diye de bu kadar kötü ürün önerilmez herhalde.

Qck yi benimle beraber Donk ve M0nesy ve diğer tier1 oyuncuları da öneriyorlar, bu isimler aylık maaşı 50 bini geçen major turnuvalarda kupalar kazanan ve bireysel ünvan kazanan oyuncular. Twitch yayınlarında önerdilerini çok kez duydum, bukundukları turnuvalarda da canlı şait oluyorum.

Based on 891 Pro Players Last modified onFeb 26, 2025

Aynı tartışmayı bir daha yapmak istemiyorun. Anlamak istemiyorsunuz çünkü. Sonra tüm ekipmanlarınızı bir şey kanıtlamak adına masanıza atıyorsunuz. İstediğinizi düşünmekte özgürsünüz, ama kullandıklarımın hepsi bütçenin en iyisi kafasından acilen çıkmanız lazım. Önerilen iki ürün G502 ve dav3 Pro, az buçuk ekipman işinden anlayıp bilgisi olan herkes şu iki ürünün asla alınmaması gerektiğini bilir.

Wraith markalı tüm ürünler için iade politikamız:

Bu ürün grubunda kutu içeriği ve üründe hasar veya yıpranma yoksa ambalajı açılmış ürünler iade edilebilir.

?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…