1500 - 2000 TL mouse önerisi

Wraith markalı tüm ürünler için iade politikamız:

Bu ürün grubunda kutu içeriği ve üründe hasar veya yıpranma yoksa ambalajı açılmış ürünler iade edilebilir.

Sadece onarım da yapmıyorlar, değişim de yapıyorlar. Wraith ve Gaming.Gen.TR gibi siteler sayesinde çok daha uyguna çok daha kaliteli ürünlere erişebiliyoruz ama işte bazı marka aşıkları Razer, SS, logi gibi parasını gram hak etmeyen ve kronik sorunu olan ürünleri önermeye devam edecekler.

Wraith markalı tüm ürünler için iade politikamız:

Bu ürün grubunda kutu içeriği ve üründe hasar veya yıpranma yoksa ambalajı açılmış ürünler iade edilebilir.

?
Wraith markalı diyor dostum. Burada önerilenler Wraith markası değil. Siz site ile markayı aynı şey zannediyorsunuz galiba

Biraz araştırma yapıp, peofesyonel oyuncuları takip edenler, sizin önerdiğiniz yan saneyi çin malı, kronik sorunlu, garanti desteksiz ürünlerin yüzüne bakmaz. Bizim önerdiğimiz markalar boşuna tercih edilmiyor, boşuna büyümedi firmalar, siz ise düşük bütçeli çakma ürünleri alarak kendinizi tatmin ettiğinizi zannediyorsunuz hahahahhahaha.

Wraith markalı diyor dostum. Burada önerilenler Wraith markası değil. Siz site ile markayı aynı şey zannediyorsunuz galiba

Evet salih, ben internete ilk defa giriyorum kardeşim. Sana hayatta başarılar :d

Laftan da anlamıyorlar işin komik yani :d sanki marka ortakları :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…