Bütçe
1500-2000

insancik

Decapat
Daha fazla  
Su anda HyperX PulseFire Haste kullanıyorum, ancak uzun suredir kullandigim icin eskidi ve sensorunde bir problem var. Yeni bir mouse almak icin 1500 TL civarinda para ayirdim ancak 2000e kadar cikabilirim. Elimin olculeri 19-10 cm ve claw grip kullanıyorum, oynadigim oyunlar ise CS2, Valorant, GTA Online. FPS oyunlarinda uzmeyecek ve malzeme kalitesi iyi olan bir mouse almak istiyorum. Sekil olarak su an kullandigim ve alisik oldugum PulseFire Haste modeline benzer olursa sevinirim, simdiden teşekkürler.

Su anda HyperX PulseFire Haste kullanıyorum, ancak uzun suredir kullandigim icin eskidi ve sensorunde bir problem var. Yeni bir mouse almak icin 1500 TL civarinda para ayirdim ancak 2000e kadar cikabilirim. Elimin olculeri 19-10 cm ve claw grip kullanıyorum, oynadigim oyunlar ise CS2, Valorant, GTA Online. FPS oyunlarinda uzmeyecek ve malzeme kalitesi iyi olan bir mouse almak istiyorum. Sekil olarak su an kullandigim ve alisik oldugum PulseFire Haste modeline benzer olursa sevinirim, simdiden teşekkürler.
Delux M800 ultra 600mAh.

Cok bilgim yok ancak buna benzer sorularda M800 Ultranin malzeme kalitesinin kotu oldugunu okudum, aldiktan sonra uzun sure (1-2 yil) kullanmak icin uygun bir secenek mi?
Uygun malzeme kalitesi bütçesine göre iyi.

Uygun malzeme kalitesi bütçesine göre iyi.

Peki sekil ve boyut olarak simdiki mouseuma benzer midir? Kaliteden bahsettim ancak kullandigim farenin kalitesinin ne kadar iyi oldugundan da emin degilim. Eger malzeme kalitesi ve sekil olarak benzerse onerdiginiz mouseu inceleyip almayi dusunuyorum.

Peki sekil ve boyut olarak simdiki mouseuma benzer midir? Kaliteden bahsettim ancak kullandigim farenin kalitesinin ne kadar iyi oldugundan da emin degilim. Eger malzeme kalitesi ve sekil olarak benzerse onerdiginiz mouseu inceleyip almayi dusunuyorum.
Evet tutuş şeklinize gayet uygun ve kaliteli bir mouse.

Her yerde gordugum malzeme kalitesi yorumlarindan dolayi icime kurt dusmedi degil, Glorious O 2, Glorious Series One Pro ve Razer Viper V3 HyperSpeed de bu butcenin icindeymis, o urunlere kiyasla M800 Ultranin' iyi/kotu yonleri nelerdir? Normalde mouselara ayiracak bir butcemin olmadigi icin bir daha mousea para harcamak istemiyorum o yuzden almadan once emin olmaya calisiyorum, yardimci olursaniz sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı