arda307 Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 999 Çözümler 4 30 Nisan 2024 #1 Dostlar, sessiz bir klavye arıyorum. Bütçe daha çok çıkmaz. %60 değil fakat TKL olur. Teşekkürler.
E egecabbar Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 894 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #2 arda307 dedi: Dostlar, sessiz bir klavye arıyorum. Bütçe daha çok çıkmaz. %60 değil fakat TKL olur. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Şu sanırım yarın indirime girecek Ajazz AK820 Pro %75 Conta monteli Bluetooth 5.1/2.4G Kablosuz/Tip-C Mac/Win için TFT Ekranlı Kablolu Mekanik Klavye - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Şuanda da para birimini dolar yaparak gene vergi dahil 64 dolara falan alabiliyorsunuz. 2K civarına denk geliyor.
arda307 dedi: Dostlar, sessiz bir klavye arıyorum. Bütçe daha çok çıkmaz. %60 değil fakat TKL olur. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Şu sanırım yarın indirime girecek Ajazz AK820 Pro %75 Conta monteli Bluetooth 5.1/2.4G Kablosuz/Tip-C Mac/Win için TFT Ekranlı Kablolu Mekanik Klavye - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Şuanda da para birimini dolar yaparak gene vergi dahil 64 dolara falan alabiliyorsunuz. 2K civarına denk geliyor.
cursedsanity Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #3 arda307 dedi: Dostlar, sessiz bir klavye arıyorum. Bütçe daha çok çıkmaz. %60 değil fakat TKL olur. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... XPG Summoner RGB stoklara tekrar girince alabilirsiniz. Fiyat bandı 2100 civarıydı 1 hafta önce. Ben kullanıyorum tamamen F/P ürün.
arda307 dedi: Dostlar, sessiz bir klavye arıyorum. Bütçe daha çok çıkmaz. %60 değil fakat TKL olur. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... XPG Summoner RGB stoklara tekrar girince alabilirsiniz. Fiyat bandı 2100 civarıydı 1 hafta önce. Ben kullanıyorum tamamen F/P ürün.