1500-2000 TL Sistem (İşlemci,Anakart,Ekran Kartı) Önerisi

Corsair 400R koyup, Blizzard T2 Mini neden koyuyorsunuz anlamadım?
İşlemci stok fandan kurtulsun fazla abartılmayacak şekilde serin ve yeterli bir soğutma sağlasın diye. Zaten overclock olsaydı Hyper 212 Evo'yu koyardım ;D

Dostlar onerdiginiz sistemler icin tesekkurler, bu sistemlerin beni kac yil goturebilecegini yazarsiniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar onerdiginiz sistemler icin tesekkurler,bu sistemlerin beni kac yil goturebilecegini yazarsiniz sevinirim

Eğer benim dediğim şekilde sistem toplarsan. Bir iki yıl gider. Ama Gta 5 biraz sancılı geçebilir. Zaten A10 7850K birde üstüne GTX 770 ile uzun yıllar çoğu oyunu oynarsın.

İşlemci stok fandan kurtulsun fazla abartılmayacak şekilde serin ve yeterli bir soğutma sağlasın diye. Zaten overclock olsaydı Hyper 212 Evo'yu koyardım ;D

Yaz geliyor, blizzard yetersiz kalir. Kasa dedigim gibi cok ama cok fazla.

Teknoloji dünyası her zaman yenileniyor. Oyunlarda yenileniyor. Net bir cevap vermek imkansız ama tahminen full ayarda 25-35 fps arasında 2-3 yıl götürür.
Fiyat biraz yüksek geldiği için iki linki belirttim arasında bir seçim yapabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…