grandpeach35 Hectopat Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2016 #1 Arkadaşlar bu yaz bu fiyatlarda sistem toplayacağım. İşlemciye pek önem vermiyorum. Bir sıkıntısı olur mu ?
Arkadaşlar bu yaz bu fiyatlarda sistem toplayacağım. İşlemciye pek önem vermiyorum. Bir sıkıntısı olur mu ?
DefaultGamer Hectopat Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2016 #3 grandpeach35 dedi: Arkadaşlar bu yaz bu fiyatlarda sistem toplayacağım. İşlemciye pek önem vermiyorum. Bir sıkıntısı olur mu ? Genişletmek için tıkla... Buyur dengeli, ideal ve güncel bir sistem. Gayet iyi performans alırsın. (Sinerjiden toplanmıştır.) Frisby ve Everest kasalardan uzak durmanı öneririm her zaman. Bütçene göre dilediğin bir SSD eklemesi yapabilirsin.
grandpeach35 dedi: Arkadaşlar bu yaz bu fiyatlarda sistem toplayacağım. İşlemciye pek önem vermiyorum. Bir sıkıntısı olur mu ? Genişletmek için tıkla... Buyur dengeli, ideal ve güncel bir sistem. Gayet iyi performans alırsın. (Sinerjiden toplanmıştır.) Frisby ve Everest kasalardan uzak durmanı öneririm her zaman. Bütçene göre dilediğin bir SSD eklemesi yapabilirsin.
b3rat54 Hectopat Katılım 18 Eylül 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Aralık 2016 #4 hocam rami 4x2 yapsan daha iyi performans olmazmı?
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2016 #5 b3rat54 dedi: hocam rami 4x2 yapsan daha iyi performans olmazmı? Genişletmek için tıkla... İleriye dönük bir hareket olmaz. Zaten anakartta 2 tane slot var.
b3rat54 dedi: hocam rami 4x2 yapsan daha iyi performans olmazmı? Genişletmek için tıkla... İleriye dönük bir hareket olmaz. Zaten anakartta 2 tane slot var.