1500-2000 TL Televizyon Önerisi

LIONKING

Hectopat
Katılım
5 Haziran 2015
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, 1500-2000 TL arası bir tv alacağım. TV özellikleri konusunda çok alakalı değilim. Biraz araştırdım, Vestel'lerin özellik fiyat konusunda iyi olduğunu gördüm. Kalite konusunda bilgim yok, 4K özellikli bir TV buldum ve özellikleri fiyatıyla birlikte hoşuma gitti. Bu modeli önerir misiniz? İlk kez LED TV deneyimim olacak. Ya da tecrübeli arkadaşlardan bu fiyat aralıklarında en uygun model marka tavsiyelerini bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdığım yazıda belirtmeyi unutmuşum 102 ekrandan fazlasını düşünmüyorum ayrıca fiyat özellik baktığımda da extra birşey söremedim.Boşuna aradaki fiyat farkını vermeye gerek yok bence.
 
Vestel ürünlerini tavsiye etmem. Çok kalitesiz ve kısa ömürlü oluyorlar.
Doğrudur aslında fiyat ve özellikleri ile benimde dikkatimi çekti aynı fiyatlarda lg ürünlerine baktığımda bu özellikte değiller ama kuzenimde var vestel memnunlar bende beğendim 1 yıl oldu tabi ömrünü bilemiyorum.Tavisyen var mı marka model olarak.
 
Doğrudur aslında fiyat ve özellikleri ile benim de dikkatimi çekti aynı fiyatlarda LG ürünlerine baktığımda bu özellikte değiller ama kuzenimde var Vestel memnunlar ben de beğendim 1 yıl oldu tabi ömrünü bilemiyorum. Tavsiyen var mı marka model olarak?
Açıkçası ben de televizyonlardan pek anlamıyorum ama bu zamana kadar kullandığımız bütün Vestel ürünlerini bozulduğu için yenisiyle değiştirmek zorunda kaldık. En son amcam Vestel marka bir televizyon almıştı, 2 ay sonra bozulunca servise gönderdiler. LG, Beko, Arçelik gibi markalar iyidir, Samsung pek tavsiye etmem ama.
 
Teşekkürler yorumun için farklı markalarada ben biraz bakayım ama vesteli alacam öyle görünüyor.Tvlerle alakalı arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı