1500-2000 TL Toplama bilgisayar

Marka Bilgisayar mı? Yoksa Toplama Bilgisayar mı?

• Oy verenlerin toplamı
    16

ylmzzenes6

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Elimde 2000 TL bütçe var. Kendime uzun ömürlü bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Parçalarını elbet yenileyeceğim.
Bu konularda bilgim yok diyebilirim. İnternetten ve Youtube'dan araştırdım .Sizlerin de önerisini almak istedim.
Güncel oyunları en düşükte oynatsın yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:

Daha yeni topladığım bu sistemi tavsiye ediyorum.

Güncel oyunları en düşükten daha yüksek ayarlarda rahat bir şekilde oynatacaktır.

Daha yeni topladığım bu sistemi tavsiye ediyorum.

Güncel oyunları en düşükten daha yüksek ayarlarda rahat bir şekilde oynatacaktır.

Bir sorum daha olucak bu sistem dar boğaz yaparmı? Ömrü ne kadar olur tahminen? Birde çift monitör kullanırsam sıkıntı olmaz di mi?

Darboğaz yapmayacaktır.

Sisteme iyi bakarsanız uzun süre çalışacaktır.

Bu parçaları internetten alıp Vatan Computer'a giderek birleştirebilirmiyim? Ne kadar ücret alırlar?

Bu parçaları internetten alıp Vatan Computer'a giderek birleştirebilirmiyim? Ne kadar ücret alırlar?
Bence teknobiyotikten al sihirbazda parçalar mevcut. Gayet de güvenilir bir site. Montaj ve test yapıp gönderiyorlar ama bunun için ekstra 10 dolar alıyorlar. Tabi bu istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…