1500-2000 TL'ye kadar mouse önerisi

Bütçe
2000
Mouse bilgim sınırlı o yüzden soruyorum Zowie EC2 kullanıyorum kullandığım mouseler arasında en memnun kaldığım bu oldu yedek olarak da almayı düşünüyorum sizce EC2 devam mı edeyim yoksa alternatif önerebilir misiniz?

@550519 Xm2WE nasıldır hocam ?

Hocam bilmediğim bir marka olduğu için soracağım. Makroları nasıldır ? + olarak günlük kullanıma uygun mu ? Macbook pro üzerinde de kullanacağım.
Mainim olarak kullandığım bir mouse. Ripple Control olduğu için piyasadaki en iyi sensör 3395 ile arasındaki fark anlaşılmıyor robot değilseniz. Switchler yeni nesil Kailh GO switchler çok güzel. Shape claw için birebir palm için de rahat. Skatezleri de çok sağlam güzel kayıyor ağırlığı da gayet güzel şarj süresi de.
@550519 Hocam biri sorarsa nasıl diye beni etiketleyebilirsiniz.

Memnunsan devam, kablosuz zowie Türkiye'ye gelirse ben almayı düşünüyorum. Her ne kadar geri kalmış olsalar da zowie farelerinin şekli çok iyi.

Son düzenleme:
@Rimee Şimdi son karar XM2WE mi sipariş edeyim Lamzu Atlantis mi ?
Pardon hocam sizin konunun altında da baya muhabbet döndürdük, kusura bakma. Hem lamzu hem de güzel bir mousepad alacak bütçe varsa lamzu, zorlamak istemiyorsanız xm2we ve güzel bir mousepad. Tamamen bütçenize bağlı, Lamzunun rengi siyah olsun ayrıca. Açıkçası xm2we alın, düşününce en mantıklısı.

Son düzenleme:
XM2we. Lamzu da gayet güzel fakat XM2we daha güzel.
Neji'yi çok severim. O yüzden XM2we düşündürüyorsun.
Aradaki farka değmez diyorsun ?

Ben xm2we kullandım bence kalite olarak en iyisi ama elime uymadigi için viper v2 proya geçtim. Eğer claw tutuyorsan düşünmeden xm2we al optik switch önemlidir yarın öbür gün double click sorunu yasamazsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…