Yine mi sen yaBu bahsettiğiniz gecikmeler insanın algılayabilecegi bir gecikme mi?
Öyleyse eğer neden daha yeni güncel bir sensöre gecikme koyuyorlar ve forumda insanlar öneriyor bu mouseleri?
İnsanın algılayamıyacağı seviyede bir gecikmeyse takılmaya gerek yok bence?
İnsan yerine koyup soru soruyoruz darlanma bi sakin ol. Soranın gecikmeleri ne kadar kötü bilgin var mı kablolu kablosuz fark ediyo mu kablolu kullandıgımda daha iyi hissettiriyorYine mi sen yaDemiştim algılayamamıştın o yazıları diye de neyse. Oraya yazdım insan olarak algılayamazsın diye. 2. Sorun için de daha iyi performans için, 3335 ile 3395 arasındaki farkı anlarsın. ama 0,1 milisaniyeyi algılayamazsın. 3. yazdığın için de fiyat performans olarak xm2we, para varsa lamzu diye belirttim zaten bunu da mı düşünemiyorsun? Bi sora önermişler o da şansına kötü çıkmış diye millete gider yapıyorsun, işine bak.
Karşındakine insan gibi davranmadığın için senle önceki konuşmamda da böyle davranmam normal değil mi? Diğer hiç kimseye böyle hitap etmiyorum, ayrıca sana karşı insanların böyle davranması sence normal değil mi?İnsan yerine koyup soru soruyoruz darlanma bi sakin ol. Soranın gecikmeleri ne kadar kötü bilgin var mı kablolu kablosuz fark ediyo mu kablolu kullandıgımda daha iyi hissettiriyor
Karşındakine insan gibi davranmadığın için senle önceki konuşmamda da böyle davranmam normal değil mi? Diğer hiç kimseye böyle hitap etmiyorum, ayrıca sana karşı insanların böyle davranması sence normal değil mi?
Sora sensör yerleştirmesi o kadar iyi değil diye biliyorum, Motion Sync olmasına rağmen pulsar X2 kadar keskin değil, Switch gecikmesi Lamzu'dan da X2'den de daha iyi. Fare istikrarsız maalesef, +2mslik bir gecikmesi var. Lamzu'dan ve XM2We'den yaklaşık 1ms kadar fazla ki bu değer her ne kadar yine anlaşılmasa da kötü. Oyun oynarken 1 kere değil, yüzlerce kez hareket edildiği için bence önemli bir detay. O yüzden ben sorayı direkt olarak önermiyorum, isteyen varsa alsın tabii.
Sensörü değil, alıcıyı kötü yerleştirmişler pardon yanlış değinmişim. Ondan motion sync olmasına rağmen keskin değil. Kablolu ile o kadar iyi hissetmenin sebebi bu büyük ihtimalle.Sensör takılması kendi kendine düzeldi de bende bir anlık kablolu denemek isteyince hoşuma gitmeye başladı mouse ondan sordum. Bayağı keskin bir sensör windowsda veya oyunda istediğim an istediğim noktaya çok rahat anlık götürüyorum imleci. Ama kablosuz denediğimde gene bir şeyler eksik delaylı gibi hissettiriyor
Kablolu kullandığımda diğer bilgi sahibi olduğunuz mouselerden bi gecikmesi yok diyebilir miyiz ozamanSensörü değil, alıcıyı kötü yerleştirmişler pardon yanlış değinmişim. Ondan motion sync olmasına rağmen keskin değil. Kablolu ile o kadar iyi hissetmenin sebebi bu büyük ihtimalle.
Yani kablosuz olarak gecikmesi olmayacağı için evet gecikme olacağını sanmıyorum, test etmek lazım. Kablosuz da iyi performans vermesi gerekiyor eline geçen kopyası demek ki kötü. Sensörün ve alıcının yerleştirmesi yüzünden olduğunu düşünüyorum, switchlerin gecikmesi çok iyi Her ne kadar bazı ürünlerde biraz torpil geçtiğini düşünsem de Rtings sitesi gayet iyi sonuçlar gösteriyor sensör için. Kablolu kullanım da switchlerin gecikmesi 5.3 den 3.7 ye düşüyor, daha iyi hissetmen normal.Kablolu kullandığımda diğer bilgi sahibi olduğunuz mouselerden bi gecikmesi yok diyebilir miyiz ozaman
Bu site doğru gösteriyorsa herşeyi benim önceki mousem zowie ec2-b idi aşırı mutluydum ama gecikmesi daha yüksek gösteriyor demekki bu soranın gecikmesi ondan daha iyiymişYani kablosuz olarak gecikmesi olmayacağı için evet gecikme olacağını sanmıyorum, test etmek lazım. Kablosuz da iyi performans vermesi gerekiyor eline geçen kopyası demek ki kötü. Sensörün ve alıcının yerleştirmesi yüzünden olduğunu düşünüyorum, switchlerin gecikmesi çok iyi Her ne kadar bazı ürünlerde biraz torpil geçtiğini düşünsem de Rtings sitesi gayet iyi sonuçlar gösteriyor sensör için. Kablolu kullanım da switchlerin gecikmesi 5.3 den 3.7 ye düşüyor, daha iyi hissetmen normal.
Zowie teknolojik olarak geride kaldı maalesef, son çıkan wireless fareleri bile 3370 sensör kullanıyor. E-sporcu olmak istemiyorsa biri almamalı bence. Normal kullanıcı için gerek yok. Ayrıca sora iyi bir fare ama ne Pulsar x2 ne Lamzu atlantis kadar değil. Onları da aratmayacaktır, eline geçen kopyası kötü o zaman.Bu site doğru gösteriyorsa herşeyi benim önceki mousem zowie ec2-b idi aşırı mutluydum ama gecikmesi daha yüksek gösteriyor demekki bu soranın gecikmesi ondan daha iyiymiş
Tamam sağolasın bir süre kablolu kullanmaya devam edeyim kağıt üstünde değerleri diğer kullandığım tüm mouselerden çok daha iyi durumda alışırım belkiZowie teknolojik olarak geride kaldı maalesef, son çıkan wireless fareleri bile 3370 sensör kullanıyor. E-sporcu olmak istemiyorsa biri almamalı bence. Normal kullanıcı için gerek yok. Ayrıca sora iyi bir fare ama ne Pulsar x2 ne Lamzu atlantis kadar değil. Onları da aratmayacaktır, eline geçen kopyası kötü o zaman.
Site olarak da bi konu başlığında bi arkadaş kanıt atmıştı, bazı ürünlerde torpil mi geçiyorlardı ne öyle bir şey. Şimdi kesin konuşmayayım ama ben beğeniyorum siteyi faydalı bilgiler veriyor. U. benchmark gibi sahtekar değiller.