1500-2000 TL'ye kadar mouse pad önerisi

Etzel40

Hectopat
Daha fazla  
Şu an ağırlıklı olarak Valorant oynuyorum ancak Warzone falan da girerim arada. En son QCK Heavy sipariş etmiştim ancak pek beğenemedim. Şu anda kullanmakta olduğum HyperX Fury S Pro mousepad'e göre de hızlı gelmişti. Klasse ve spirit of aim önerilerini çok görüyorum. Bir de Razer Gigantus V2 radarımda. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şu an ağırlıklı olarak Valorant oynuyorum ancak Warzone falan da girerim arada. En son QCK heavy sipariş etmiştim ancak pek beğenemedim. Şu anda kullanmakta olduğum HyperX Fury s Pro mouse Pad'e göre de hızlı gelmişti. Klasse ve spirit of aim önerilerini çok görüyorum. Bir de Razer Gigantus V2 radarımda. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

FreeFall MFG V2 SV Taban Mousepad benim tavsiyem bu hocam bende aktif olarak kullanıyorum memnunum.

Şu an ağırlıklı olarak Valorant oynuyorum ancak Warzone falan da girerim arada. En son QCK Heavy sipariş etmiştim ancak pek beğenemedim. Şu anda kullanmakta olduğum HyperX Fury S Pro mousepad'e göre de hızlı gelmişti. Klasse ve spirit of aim önerilerini çok görüyorum. Bir de Razer Gigantus V2 radarımda. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Daha çok 40x40 50x50 tarzında kare mousepadler istiyorum. Bir de bu klasse pro ile longteng huoyung arasındaki fark nedir ? Gigantus v2 tavsiye eder misiniz ?

Konuyu hortlatıyorum. Qck heavy iade almadılar. Mousepada alışmaya çalışıyorum ancak bi türlü alışamadım. Valorantta sanki istediğim yerde durduramıyorum mouse u diğer mousepadim olan hyperx fury s proya göre aşırı hızlı geldi. Longteng huoyun turuncu alıp(scyrox v6 mavi ile gider gibi) qck heavyide elden satayım diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı