polat2141 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1.627 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #11 @Genzonzi Apex ROG STRIX Scope aldım gelecek sence güzel mi XPG Summoner ile arasında kalmıştım.
Asabı Bozuk Adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 4.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #12 polat2141 dedi: @Genzonzi Apex ROG STRIX Scope aldım gelecek sence güzel mi XPG Summoner ile arasında kalmıştım. Genişletmek için tıkla... Birisi optik mekanik birisi klasik mekanik. Yerinde olmuş hocam. Belki k60 pro tkl de olabilirdi ama o tam boy değil. Sağlam klavyedir
polat2141 dedi: @Genzonzi Apex ROG STRIX Scope aldım gelecek sence güzel mi XPG Summoner ile arasında kalmıştım. Genişletmek için tıkla... Birisi optik mekanik birisi klasik mekanik. Yerinde olmuş hocam. Belki k60 pro tkl de olabilirdi ama o tam boy değil. Sağlam klavyedir
polat2141 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1.627 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #13 Asabı Bozuk Adam dedi: Birisi optik mekanik birisi klasik mekanik. Yerinde olmuş hocam. Belki K60 Pro TKL de olabilirdi ama o tam boy değil. Sağlam klavyedir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağ ol.
Asabı Bozuk Adam dedi: Birisi optik mekanik birisi klasik mekanik. Yerinde olmuş hocam. Belki K60 Pro TKL de olabilirdi ama o tam boy değil. Sağlam klavyedir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağ ol.
Genzonzi Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 4.004 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Şubat 2024 #14 polat2141 dedi: @Genzonzi Apex ROG STRIX Scope aldım gelecek sence güzel mi XPG Summoner ile arasında kalmıştım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşta cevabını vermiş, belli bir bütçeye kadar en iyisi zaten Scope. Hayırlı olsun.
polat2141 dedi: @Genzonzi Apex ROG STRIX Scope aldım gelecek sence güzel mi XPG Summoner ile arasında kalmıştım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşta cevabını vermiş, belli bir bütçeye kadar en iyisi zaten Scope. Hayırlı olsun.