Arkadaşlar ben online oyunlar (Metin 2 Wolfteam) oynamak ve video editlemek için yeni bir PC toplamaya karar verdim. Bütçem 1500-2000 TL yardımcı olursanız sevinirim
2000 TL'ye Metin2 ha Buyur Technopat'ın ana sayfasına girseydin sistem tavsiyeleri bölümünü görürdün. Sistem Önerileri - Ağustos 2013 | Technopat Klavye fareyi aradan çıkart. Ha illa normal link atın diyorsan. Al taş gibi sistem daha da abartabilirim Ekran kartı gtx'lerden falan 670,760 Gerçi metin2 açmaz ama. Şaka yapıyorum ha. Buyur belki güç kaynağı yetmeye bilir bir üstad gelirse söyler zaten şimdilik bu sistem her oyunu açar orta-yüksek-ultra ayarlarda. Birde hafta sonu alacaksın sistemi hafta içi bayağı pahallı olur. Yani sen her ürün %25 e girince al ben indirimli fiyattan hesapladım 1900 falan oluyor. Dediğim gibi hafta sonu daha iyi alırsın hafta içinden.
200 TL'ye İNTEL olmaz kim demiş bilmem ama senin önerdiğin sistemle daha güzel oynayacağı kesin. Video editlemesi için İNTEL'i kullanmasını önermiştim yoksa fx 4300 + gtx 760 koyacaktım.