1500-2000TL %100 Anti-Ghosting klavye önerisi

Bütçe
1500-2000

amoorf

Hectopat
Merhaba, 1500-2000TL arası mini klavye arıyorum. 60tuşlu diye geçiyor diye biliyorum. %100 Anti-Ghosting özellikli, Shift+W+D+1 kombinasyonu sorunsuz olması gerekiyor.
Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, 1500-2000TL arası mini klavye arıyorum. 60tuşlu diye geçiyor diye biliyorum. %100 Anti-Ghosting özellikli, Shift+W+D+1 kombinasyonu sorunsuz olması gerekiyor.

Şu konuda anlattığım indirimlerle 1850 TL ye geliyor, bence kaçırmayın.

Başka önerebileceğiniz var mıdır Peki? MediaMarkt gibi gidip hızlıca alabileceğim

Teşekkür ederim, bu klavye de %100 Anti-Ghosting özelliği ile Shift +W+D+1 kombinasyonu çalışacaktır değil mi?

Hocam 60 tuşlu istediğinizi yeni gördüm ace60 pro alınabilir kampanyalar ile.

Teşekkür ederim, bu klavye de %100 Anti-Ghosting özelliği ile Shift +W+D+1 kombinasyonu çalışacaktır değil mi?
Çalışır tabi, %60 klavye zorunlu değilse bunu almanızı öneririm.

Hocam 60 tuşlu istediğinizi yeni gördüm ace60 pro alınabilir kampanyalar ile.

Çalışır tabi, %60 klavye zorunlu değilse bunu almanızı öneririm.
Yok hocam, illa 60 olacak diye birşey yok aslında. Monster çantasına sığsın yeter bana.

Başka önerebileceğiniz var mıdır Peki? MediaMarkt gibi gidip hızlıca alabileceğim

Shift +W+D+1 Bu kombinasyon ne işe yarıyor hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…